Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szerettek szopni?
hiába is tagadnám, de igen, nagyon.
mikor meglátom a barátom péniszét, próbálok megálljt parancsolni...de nem megy ...nem mintha ez őt különösebben zavarná :DD
Számomra semleges. A párom szereti, ennyi nekem elég. De most ne gondold azt, hogy olvadozok a gyönyörtől, és vissza kell nyelnem az örömkönnyeimet, mert bevehetem a számba a szerszámát... számomra maga a folyamat olyan tök semmilyen, DE azt viszont NAGYON is szeretem, amit a barátomból kivált a dolog.
Szóval a magam részéről én csak azt szeretem benne, ahogy a barátom reagál rá, élvezi és jó neki, nem pedig azt, hogy csinálhatom.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:59
Természtes, hogy te nem élvezed, hiszenm nem téged szopnak...
De nincsenek közben perverz vágyaid, nem kívánod magadba a farkát?? Nem izgat picit sem, hogy most ezt csináljátok??
Ma 19:59-es vagyok.
Hát nézd, nem tudom... ez mindenkinél más, gondolom. Én tudom, hogy szopi utána úgyis az következik, szóval akkor meg mit izguljak rajta/érte/miatta?
A kérdés meg nem az volt, hogy izgat-e, hogy leszopom a páromat, hanem az, hogy szeretek-e szopni. A két fogalom között van különbség.
Én leírtam, hogy nekem milyen érzés. Mondtam, hogy mi az, ami tetszik benne.
De ha ettől megnyugszol, akkor tessék: de, igen, nagyon izgat!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!