Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem vonz a saját kutyám?
Igazából már egy ideje izgat, hogy a kutyámmal csináljam.
Mikor kint vagyok, akkor elkezdem simogatni és teljesen beindulok rá, nem tudom mi tévő legyek.
"Csapasd neki, mit tehet feljelent ? :D"
"neten olvastam egy tini lányról akinek volt szexuális kapcsolata a kutyájával, még orálisan is kielégítette a blökit"
"Próbáld "befűzni" hátha rádkattan.
Lehet, hogy szereti a virágot, de a csokit biztosan szereti..."
hát majd' besírtaam:-))
Amúgy, mint már előttem is írták-> dugd meg a "blökit". xD :-))
Inkább a konnektorba dugd be! Az majd elintéz rendesen!
Akár nyalhatod is előtte, de vigyázz, mert lehet akkor már nem lesz energiád bedugni. És a blökire se lesz!
Kinek a pap, kinek a papné...kinek a kutyája :D
Csak a zöldek el ne kapjanak :D
Miért lenne kamu?
Én támogatom. Lehet az ő szerelme is "tiszta"...
Talán egy nap ez a konzervatív, prűd társadalom is elfogadja majd a másságot, és felvállalhatja a kérdező is a szerelmét nyilvánosan. Nem lesznek üldözve e miatt...
Akkor majd összeházasodhatnak, és fogadhatnak örökbe kiskutyákat is. Azoknak úgyis nagyon rossz a menhelyeken.
Egy szép napon oltár elé vezetheti majd az ő Buksikáját.
Én bennem még él a remény!
Hogyha Buksinak volna egy csöpp esze, akkor úgycsinálna, minthogyha ő is akarná, azután feljelentené a rendőrségen a gazdit.
Ha még ravaszabb, akkor ráfogja, hogy a kiskutyája is tőle van...
te jó ég!!!
Én elhiszem, hogy olyan aberrált vagy, hogy egyik nő sem áll veled szóba, de ez már számomra is sok!!!
hagyd azt a szerencsétlen kutyát békén, nem tehet ő a testi és lelki fogyatékosságodról!
Pfff, szánalmas vagy! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!