Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak engem vonz a saját kutyám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yukata kérdése:

Csak engem vonz a saját kutyám?

Figyelt kérdés

Igazából már egy ideje izgat, hogy a kutyámmal csináljam.

Mikor kint vagyok, akkor elkezdem simogatni és teljesen beindulok rá, nem tudom mi tévő legyek.

2011. jún. 30. 16:47
1 2 3
 11/29 cherry. ***** válasza:

"Csapasd neki, mit tehet feljelent ? :D"

"neten olvastam egy tini lányról akinek volt szexuális kapcsolata a kutyájával, még orálisan is kielégítette a blökit"

"Próbáld "befűzni" hátha rádkattan.

Lehet, hogy szereti a virágot, de a csokit biztosan szereti..."

hát majd' besírtaam:-))

Amúgy, mint már előttem is írták-> dugd meg a "blökit". xD :-))

2011. jún. 30. 17:08
 12/29 anonim válasza:
48%
Te beteg vagy!!! Hagyd az a szerencsétlen állatot!
2011. jún. 30. 17:20
 13/29 anonim ***** válasza:

Inkább a konnektorba dugd be! Az majd elintéz rendesen!

Akár nyalhatod is előtte, de vigyázz, mert lehet akkor már nem lesz energiád bedugni. És a blökire se lesz!

2011. jún. 30. 17:31
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a pap, kinek a papné...kinek a kutyája :D

Csak a zöldek el ne kapjanak :D

2011. jún. 30. 17:32
 15/29 anonim ***** válasza:
Fake!
2011. jún. 30. 17:32
 16/29 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy megfelelő kaliberű (minimum 7,62mm) kaliberű lőfegyvert a hozzá tartozó lőszerekkel (szerencsés esetben elég 1 db). Gyakorold be jól a kibiztosítását, hogy élesben is menjen, majd betárazva süsd el, miközben a saját halántékodra célzol. Egyébként a monogramod nem véletlenül Cs. L.? :D :D
2011. jún. 30. 17:34
 17/29 anonim ***** válasza:
49%

Miért lenne kamu?

Én támogatom. Lehet az ő szerelme is "tiszta"...

Talán egy nap ez a konzervatív, prűd társadalom is elfogadja majd a másságot, és felvállalhatja a kérdező is a szerelmét nyilvánosan. Nem lesznek üldözve e miatt...

Akkor majd összeházasodhatnak, és fogadhatnak örökbe kiskutyákat is. Azoknak úgyis nagyon rossz a menhelyeken.

Egy szép napon oltár elé vezetheti majd az ő Buksikáját.

Én bennem még él a remény!

2011. jún. 30. 17:41
 18/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem a kérdező nem óhajt ilyen mélységes viszont folytatni a kutyussal...csak meg akarja d.ni XD XD (szegény kihasznált Buksi)
2011. jún. 30. 17:50
 19/29 anonim ***** válasza:

Hogyha Buksinak volna egy csöpp esze, akkor úgycsinálna, minthogyha ő is akarná, azután feljelentené a rendőrségen a gazdit.

Ha még ravaszabb, akkor ráfogja, hogy a kiskutyája is tőle van...

2011. jún. 30. 17:52
 20/29 anonim ***** válasza:

te jó ég!!!

Én elhiszem, hogy olyan aberrált vagy, hogy egyik nő sem áll veled szóba, de ez már számomra is sok!!!

hagyd azt a szerencsétlen kutyát békén, nem tehet ő a testi és lelki fogyatékosságodról!

Pfff, szánalmas vagy! :/

2011. jún. 30. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!