Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy adjam be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy adjam be anyáméknak, hogy leszbikus vagyok, ha nagyon maradiak?

Figyelt kérdés

Homofób és bántó kommentekre nem vagyok kiváncsi.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2011. jún. 30. 16:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát apám lehet... Anya meg összeomlana... :(((
2011. jún. 30. 17:18
 12/21 anonim ***** válasza:
kezd szepen es finoman beadagolni...ultesd le oket, mondd nekik h mivel tiszteled oket ezert azt akartad h toled tudjak meg, elmeseled h han alakult ki ez nalad es h mig nem igy eltel boldogtalan voltal...erezted h vmi nen stimmel de most ugy erzed h vegre onmagad lehetsz. sztem ne emlitsd h parkapcsolatban elsz...foleg h 8honapja. es ha ez nem tetszik nekik meg mindig a fejukhoz vaghatod h meg is mi valtozik attol h nem f@szt szopsz hanem p*ncit nyalsz hisz te igy is ugyanaz az ember illetve a lanyuk maradsz.
2011. jún. 30. 17:30
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem egyenlőre nem mondd el nekik..., az senkinek sem jó, ha áll otthon a bál! És, ha tényleg ilyen habitusú apukád, hogy kitagadna akkor nem éri meg! Amúgy egyáltalán nem vonzódsz a pasikhoz?

Viszont, ha nem mondod el akkor bárki megláthat, hogy a lánnyal nyaljátok-faljátok egymást!!! Úgyhogy óvatosan!

Szóval ez egy nehéz dolog...:/

2011. jún. 30. 18:00
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát igazából érdekel a másik nem is, de inkább a sajátom. :$ Így vagyok boldog... Vagyis így LENNÉK boldog, ha nem kéne az örökös hazudozás, hogy hova megyek és kivel találkozom... :( És lelkileg is megvisel, hogy hazudnom kell a szüleimnek, mert én nem vagyok ilyen...
2011. jún. 30. 18:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor meg biszex vagy és nem leszbikus.. Nem ugyanaz :)
2011. jún. 30. 18:29
 16/21 anonim válasza:

Nekem a testvérem homoszexuális (fiúról van szó). Az én szüleim is maradiak..vagyis csak apum..anyum nyitott az új dolgokra. Tesóm is évekig titkolózott, mert apum folyamatosan a véleményét hangoztatta a homoszexualitásról. Nem mert anyuék elé állni és bevallani..Jó pár év elteltével egy levelet hagyott a konyhában amiben leírta h ő milyen életét él, és h sajnálja hogy ekkora csalódást okoz nekik/nekünk! Ha hiszed ha nem mindenki elfogadta...még apum is...biztosan fáj neki h egy szem fia..de mégis beletörődött és nem bántja érte.. Részletesen nem akarom leírni h apum milyen véleménnyel volt mind ez előtt, mert voltak bajok.

Amit ezzel mondani akartam az az hogy ugyan úgy szeretni fognak..és elfogadnak..mert Te ugyan úgy a lányuk maradsz. Ez nem fog változtatni semmit..biztosan kell majd nekik is idő mire feldolgozzák.

Én azt mondom mond el nekik..hosszútávon kifogsz készülni a sok hazudozás miatt. Tapasztalat.

Sok sikert neked :)

2011. jún. 30. 18:30
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Majd még meglátom, hogy mi legyen, mert már rég rágódom ezen, hogy mi legyen... :/

2011. jún. 30. 19:21
 18/21 anonim válasza:
Csak bátran :)
2011. jún. 30. 19:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Én jobban szeretem a hagyományos dolgokat, tehát fiú-lány dolgot, de nem ítélem el a melegeket. Tehát én is úgymond ilyen maradi vagyok. De ha lesznek gyerekeim és egy nap egyikük elém áll azzal, hogy ő a saját nemét szereti, akkor biztos vagyok benne, hogy nem tagadnám ki, és nem aláznám meg, mégpedig azért mert az enyém, mert szeretem. Sőt, annál inkább támogatnám, hogy boldog legyen.

Nem ismerem a szüleidet, így nem tudom hogyan reagálnának egy ilyen szituációra. De talán tehetnél valamit, hogy megtudd milyen reakcióra számíthatsz.

Például azt mondod, hogy az egyik barátnőd nagyon maga alatt van, mert a nővére egy másik lányba szerelmes, és vele él együtt. Te pedig mondtad neki, hogy ezzel nincs semmi baj, nem kell elítélni, mert csak az számít, hogy szeretik egymást, nemtől függetlenül. Te így gondolod. És tanácsot kérsz a szüleidtől, hogy ők vajon mit mondanának a lánynak, hogy megnyugtassák, és elfogadtassák vele a testvére leszbikus kapcsolatát? Mert már a szülei sem állnak mellette és ki akarják tagadni, csak a barátnőd örlődik a szülei és a nővére között.

És erre reagálnak valamit, és ha azt mondják, hogy "nagyon helyes, tagadják csak ki, meg utálom ezeket a leszbikusokat", akkor mondd nekik, hogy komolyan így látjátok? Nem gondoltam volna! És ha én lennék leszbikus engem is meggyűlölnétek?

Szerintem ez egy jófajta módszer a dolgok kiderítésére, és innen már tovább tudsz lépni, és remélem, hogy az elfogadás felé! Mert látom, hogy nagyon szenvedsz, és csak a szülői támogatásra vársz, amit remélem meg is kapsz! Kitartást addig is!

2011. jún. 30. 19:30
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. jún. 30. 19:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!