Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy adjam be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy adjam be anyáméknak, hogy leszbikus vagyok, ha nagyon maradiak?

Figyelt kérdés

Homofób és bántó kommentekre nem vagyok kiváncsi.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2011. jún. 30. 16:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Miért akarsz hazudni nekik?
2011. jún. 30. 16:32
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem hazudni akarok, tényleg leszbikus vagyok. Úgy értettem, hogy "Hogy adagoljam be szépen lassan"...
2011. jún. 30. 16:34
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy kénytelen elmondani nekik.. Legalábbis addig szerintem nem is kéne (mert maradiak) amíg nem lesz barátnöd.. Mert öt ugye azért be kell mutatni..
2011. jún. 30. 16:34
 4/21 A kérdező kommentje:
Már 8 hónapja párom van... És belefáradok a hazudozásba már... :(
2011. jún. 30. 16:35
 5/21 anonim ***** válasza:

Oh... hát akkor más a helyzet :S

Szerintem valahogy mindenképp lépni kéne akkor... Így hirtelen én se tudom... De valahogy csak meg kell tudniuk és az jobb ha te mondod el :/

2011. jún. 30. 16:37
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire maradiak a szüleid, az enyéim engem ezért kitagadnának, szóval én nem mondanám el...
2011. jún. 30. 16:37
 7/21 morcoska ***** válasza:
Álj elé és mond meg neki hogy lezbikus vagy. Így születtél és nem tudsz ellene semmi tenni. Fogadjon el így ahogy vagy. Ne nézzen soha másképp rád. Ugyan az a lány vagy mostis mint akkor amikor még anyud nem tudott a dolgot.
2011. jún. 30. 16:38
 8/21 anonim ***** válasza:

Ha pedig nem mered elmondani, előbb utóbb kérdeznek majd a fiúkról és megmondod, hogy a lányokat szereted.....

Hány éves vagy?

2011. jún. 30. 16:41
 9/21 A kérdező kommentje:

Hát az a gáz, hogy nyilván engem is kitagadnának.. :S :(

19 vagyok.

2011. jún. 30. 16:42
 10/21 anonim ***** válasza:
És hagynák, hogy éhen pusztulj??
2011. jún. 30. 17:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!