Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha miután a barátnőd szájába élveznél, csókolózna veled és a szádba folyatná a cuccot. Aztán azt mondaná h nyeld le?
Ha csak így megkérne, csak mert nagyon jó volt a szopás, megtennéd?
Ha meg alapból így nem, de ha valamivel rávenne, pl előzőleg kikötözött és csak akkor enged el ha lenyeled. Vagy legközelebb nem élvezhetsz a szájába ha nem nyeled le. Mit tennétek ilyenkor fiúk? Semmiképpen se nyelitek le saját spermátokat?
Dehogynem.
A saját nyálamat is lenyelem,ha kell! XD
Nem tudom, én szó nélkül csókolózom a párommal orál után is, és nem undorodom a saját spermámtól. Lehet, hogy én vagyok perverz, de nem gondolom, hogy ez olyan hú de kemény dolog lenne.
A kérdés feltevőjének csak annyit, hogy olyan sráccal/csajjal kell ismerkedni, aki hozzád illik az ágyban. Vannak olyan emberek, akik nem elégszenek meg a 4-5pózos szexszel, és szeretnek egy kis színt vinni a dolgokba, vagy akár olyan nők akik szeretnek dominálni a pasijuk felett az ágyban, vagy fordítva, alárendelnek szeretnek lenni. A megfelelő párral mindent meg lehet csinálni, csak meg kell hozzá találni Ő-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!