Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hamar elmegy a barátom, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritaa1 kérdése:

Hamar elmegy a barátom, vagy én vagyok lassú?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve együtt vagyunk, és csak az utóbbi hónapokban feküdtünk le először egymással, és minden jó, csak előjátékkal mindennel együtt, elkezdjük, kb 5 percig bírja. És én még csak akkor kezdem élvezni..:$ pedig nagyon felizgat, és nemtudok elmenni :S ő túl gyors vagy én vagyok lassu? Vagy mindkettő? Tudtok tanácsot adni hogyan legyen huzamosabb igeig tartó, és számomra is élvezhetőbb? (de élvezem én is, csak nincsen hüvelyi orgazmusom:S ) Előre is köszi a válaszotokat, tanácsaitokat.
2011. jún. 30. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, a srác. Én úgy képzelem el ezt az egészet, hogy neki esik és megállás nélkül gyorsan csinálja és nem lassít, áll meg kicsit pihenni, hogy ne menjen el. Na ezt kéne valahogy elmagyarázni a fiunak úgy, hogy ne sértsd meg.
2011. jún. 30. 16:01
 12/14 A kérdező kommentje:
hát hetente 3x kb együtt vagyunk amióta először voltunk, és ezaz hogy oylan, hogy lassan, de a saját mértékének megfelelően csinálja mikor ő van felül, és nem érzi hogy nekem mikor jó. lassan csináljuk, de lehet sok az előjáték:S sokáig izgatjuk egymást, lehet ez a gond, de nekem akkor sem jó :S jha és azt is csináltuuk, amit emlitettetek, hogy fél óra múlva kövi.. arra írtam hogy az elsőnél kicsit később, de még akkor is elég korán ment el :S
2011. jún. 30. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor előjátéknál csak ő izgasson sokáig téged. Előbb-utóbb jó lesz! Vannak párok, akik nagyon nehezen szoknak össze. A mostani barátommal kellett fél év, mire azt mondhattam, hogy igazán jó a szex. Pedig se én, se ő nem voltunk szüzek... úgyhogy fel a fejjel!
2011. jún. 30. 16:08
 14/14 A kérdező kommentje:
mi pont hogy tapasztalatlanok vagyunk sajnos e téren :S neki én is első voltam, és ő is nekem.. de már nem először feküdtünk le:/ éss ahhoz képest, nem is korán kezdtük, mindketten a 18.at töltjük nemsokára
2011. jún. 30. 16:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!