Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritaa1 kérdése:
Hamar elmegy a barátom, vagy én vagyok lassú?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve együtt vagyunk, és csak az utóbbi hónapokban feküdtünk le először egymással, és minden jó, csak előjátékkal mindennel együtt, elkezdjük, kb 5 percig bírja. És én még csak akkor kezdem élvezni..:$ pedig nagyon felizgat, és nemtudok elmenni :S ő túl gyors vagy én vagyok lassu? Vagy mindkettő? Tudtok tanácsot adni hogyan legyen huzamosabb igeig tartó, és számomra is élvezhetőbb? (de élvezem én is, csak nincsen hüvelyi orgazmusom:S ) Előre is köszi a válaszotokat, tanácsaitokat.2011. jún. 30. 15:36
1/14 anonim válasza:
és többször nem tud elmenni, csak egyet lő oszt kész.
2/14 anonim válasza:
5 perc az nagyon kevés. Nem veled van a gond hanem vele. Próbáljon lassítani ha érzi h el fog menni v hagyja abba és csak veled foglalkozzon.
3/14 anonim válasza:
5 perc az nagyon kevés. Próbálja meg elhúzni a dolgot, lehet nem fog rögtön menni, de kellő gyakorlással igen.
Az én pasim se bírja sokáig magát az aktust, de erre is van megoldás. Előtte vagy kézzel, vagy orálisan elégítsen ki, akár többször is. Legyél te felül, ezzel szabályozhatod a ritmust. Ha nem megy a hüvelyi orgazmus, lovagló pózban simogasd a csiklódat, nagy valószínűséggel így sikerül majd elmenned.
4/14 A kérdező kommentje:
tegnap ott aludtam nála, és egymás után kétszer is ez volt, és azthittem tovább tart majd a 2. mint az első, de csak pár perccel :S mondtam is neki hogy már most?! :/ aztán mondja igen:S
2011. jún. 30. 15:49
5/14 A kérdező kommentje:
kértem is hogy legyek felül, de ő akarta vinni az igát..:$ rákellene vennem hogy én diktáljak?:)
2011. jún. 30. 15:51
6/14 anonim válasza:
Milyen sűrűn vagytok együtt? Gyakorolni kéne, ha 2 hetente 1x akkor ne csodálkozz. Biztos szokatlan vagy neki, ha szereted akkor legyél vele többször. Szerintem segíteni fog. Valamint, ha már 1x elment, akkor utána szeretgesd, izgasd fel újra adj neki kis időt és a 2. menet már biztos, hogy hosszabb lesz. Ez az idő változó vanakinek pár perc van akinek akár fél óra is mire újra képes a sex-re. Igaz olyankor kéne neki oráslian vagy kézzel folytatni.
7/14 anonim válasza:
Az sem fog segíteni,sőt...:)
Ne csókolózzatok közben annyit,nálam is ez volt a gond...
Szinte abban a pillanatban elmegyek,amint megcsókol a barátnőm:)
8/14 anonim válasza:
Igen vedd rá, hogy te legyél felül, meg pihenjen közbe kicsit feküdjön rád csókolózzatok stb. Ne csak mint a gép :D akkor jó, hogy hamar elmegy.
9/14 anonim válasza:
91-es..neked nem ment át a lényeg..XD
Neki pont az a gáz,hogy hamar elmegy!
10/14 anonim válasza:
Ő szűz volt még? Lehet, hogy eltart neki pár hónapig, amíg beletanul a dolgokba. De próbáld rávenni, hogy ha nem is mindig, azért egyszer-egyszer lehess te is felül, úgy fair, hogy neked is jó legyen... Meg van még sok módja az orgazmus elérésének azon kívül, hogy rád fekszik és meggyömöszöl. Vegye a fáradságot, és próbálgassa, hogy mi esik jól neked! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!