Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyakra csók nyilvános helyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyakra csók nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
Csókolózás után adhatok egy csókot a barátom nyakára nyilvános helyen?csak mert nagyon szereti, de nem tudom hogy utcán ezt szabad-e...kort lécci:)
2011. jún. 30. 11:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Nem, nem utcára, busznegállóra vagy más egyéb tömött helyekre gondoltam, hanem ahol alig van valaki, de kössz hogy figyelmeztettetek:D

2011. jún. 30. 12:17
 12/17 bix ***** válasza:
67%
buszon meg megállóban nem... de a többi helyen... engem aztán nem érdekel ha valakit zavar hát így jártak. terítettem én már meg a citadella tetején (a legtetején:D) gyertyás vacsit úgy, hogy kiültünk a kőfal tetejére... sok turista inkább lent volt, fent nem nagyon járkálnak este mert nem tudják hol kell menni, de kaptunk pár keresetlen szót hogy miért itt meg nem lehet fényképezni... az ilyenek nem érdekeltek soha.
2011. jún. 30. 12:26
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Ez alapból hülyekérdés. Csak a maradiak és a gyávák nem csináljának semmit sem nyilvánosan. Meg amugy is semmi köze másnak ahoz h ti mit csináltok, a ti életetek. Nah nehogy már beszoljanak azért mert körbehugyozom a virágot a saját udvaromban. CSINÁLD. Kit izgat h mit szolnak. HA nem csinálod akkor meg azért sopánkodsz mert nem teszed.
2011. jún. 30. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is a túlzsúfolt helyeken elég kellmetlen, pl. én is utálom ha a buszon ülök előttem meg egymásra mászva csókolozik egy párocska. Nagyon zavaró.:) De most szájrapuszizni, pici csókokat váltani, nykarapuszizni mért ne lehetne. Ilyen szinten engem sem érdekel más véleménye. De a már túl intim közeledés lásd az előző pléda, na az mások előttre nem való. De ez csak egy véleméní.
2011. jún. 30. 13:01
 15/17 anonim ***** válasza:
én hétfőn kis társaságú buliba voltam, de a csókolózás se olyan h egymás szájába másztunk, hanem elfordoltunk, ő takart engem , és pici puszi...vagy ha hátulról átölelem és puszit nyomok hátra a nyakára, vagy előröl átölelem, és megcsókolom a nyakát abba nincsen semmi...nem fogom neki ott helybe kiszivni, 1 mpes nyakracsókba senki nem fog belehalni...amúgy meg a nyakra adott csók vallomás... csináld nyugodtan amúgy, mutasd ki hogy szereted, csak ez a lényeg ! 15
2011. jún. 30. 14:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Én le is szoptam már utcán a pasim, nem látott meg senki.
2011. jún. 30. 14:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

pff , na ezért utálok választ írni -.-

Leírom a véleményem és akinek sz.r napja van leszavaz. el is mehet a b.dös p.csába.. köszönöm (Y) -.-"""

2011. júl. 2. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!