Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyakra csók nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Csókolózás után adhatok egy csókot a barátom nyakára nyilvános helyen?csak mert nagyon szereti, de nem tudom hogy utcán ezt szabad-e...kort lécci:)2011. jún. 30. 11:55
1/17 anonim válasza:
Szerintem már az iszonyat, amikor egy-egy párocska szinte belemászik a másik szájába az utcán... Nem értem, miért nem lehet ilyen helyeken beérni szájrapuszival:)
3/17 Koldus válasza:
Első
Egyetértek. Sok fiatal pár majd megeszi egymást az utcán, bevásárlóközpontban bárhol. Én sem szeretem. Szájrapuszi azt csá. Otthon majd egymásnak esünk :D
4/17 anonim válasza:
utcán szájrapuszi meg max egy nyakra puszi ,de ne szívd ki:D meg ne essetek egymásnak. Másra nem tartozik...
5/17 anonim válasza:
szerintem sem tartoznak az intim pillanatok senki másra, jó mi is szoktunk csókolózni az utcán, de csak amikor kevesen látják, máskor elhárítom
8/17 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Egyszer vagy fiatal, utána más kifogást kell keresni! :) Ne szégyelld, h szereted senki előtt, csókold ahogy jól esik neki és neked is!
F/28
9/17 anonim válasza:
Amikor ilyet látok (Pl. a buszon) van egy olyan érzésem hogy itt élik ki magukat, otthon nem engedik a szülők.
10/17 anonim válasza:
Rohadt zavaró tud lenni... Eldugottabb helyen oké, pl park, de forgalmas helyeken azért ne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!