Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a fogszabályzós lányokról?
Figyelt kérdés
Ha csinos,szép az arca bejon:?2011. jún. 30. 11:43
1/13 bix 

válasza:

nem élete végéig lesz rajta... engem nem zavart, volt is, mondjuk kerámia, de lényegtelen.
2/13 anonim 

válasza:

Már nem egy kérdést tettek fel fogszabályzóval kapcsolatban, ezért lehet keresőt is használni. Ám engem nem zavar.
3/13 anonim 

válasza:

Miért ne!
Az ember ne ez alapján ítéljen!
Egyébként meg nem mindig az ilyen dolog számít hanem az, hogy milyen belülről!
Amúgy miért lány vagy és fogszabályzós? :)
Nem baj az!
4/13 A kérdező kommentje:
Hát igen,van fogszabalyzom...egy evigkell hordjam..s picit felek..h mi a velemenyuk masoknak ??..es sokan mondtak mar h szeép az arcommeg csinos vagyok..felek h evel a fogszabis storival elilyesztem a fiukat:))
2011. jún. 30. 11:53
5/13 anonim válasza:
A lenyeg h probald meg minnel jobban tisztan tartani. Engem azert taszit, ha egy csajnak egy fel bundaskenyer van beragadva a fogszabalyzoja koze.. :)
6/13 anonim 

válasza:

Nem zavaró, ugyanúgy, ahogy a szemüveg vagy hasonló kellékek sem. Sőt, ha eltörik a kezed, és be van gipszelve, még az sem elrettentő. Általában az emberek tudják, hogy ezek mire valók, és hogy az adott dolgot miért viseled, így nincs is okuk emiatt elítélni, nem is lenne értelme.
Esetleg ezzel az "elilyesztem"-mel tudod őket elijeszteni, de azzal nagyon.
8/13 anonim 

válasza:

A fogszabályzós lányokról az a véleményem, hogy valami esztétikai probléma van a fogsorukkal, amelyet nagyon helyesen éppen kezelnek.
9/13 anonim 

válasza:

ja.inkább fogszabi mint ronda fogsor. egyébként meg nekem 1,5 évig volt fent, és akkor volt a pasizos korszakom, elég sok barátom volt ezalatt.. szoval nem ettől függ.
10/13 anonim 

válasza:

Egyébként hány éves vagy?
Mert ha meg még nagyon fiatal akkor meg nem is gond egy kicsit sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!