Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges? (kérdésed túlrövid. )
Figyelt kérdés
Természetes anyaggal, gyógyszer szedése nélkül tudom növelni a melleim? Ha igen, hogyan?!2011. jún. 30. 11:19
2/6 anonim válasza:
Igen, valamennyire nő elviekben ha sok tengeri gyümölcsöt eszel... persze ha szereted :)
3/6 anonim válasza:
Nekem a fog.gátlótól nőttek, de úgy hogy sok fajtát szedtem és csak a legutóbbifajtától nőtt meg 1 kosár és 1 mérettel lett nagyobb.Most hogy 2hónapja abbahagytam totál visszamentek :D
4/6 anonim válasza:
ha egy kicsit erősíted a mellizmodat nőni ugyan nem fog, de feszesebb, formásabb, szebb lesz, vannak erre egyszerű gyakorlatok
lehet kapni természetes hatóanyagokat tartalmazó ilyenolyan gyógynövényes szójás lenmagos fogalmam sincs milyen kapszulákat, de nem tudom mennyire lehet hinni ezek hatékonyságában, neten tudsz keresni véleményeket róluk
igazából szerintem egy jól működő módszer van csupán: fogad el a külsőd, mellnövelő csodák nem nagyon vannak :/
5/6 szamo77d válasza:
Én nem hallottam még semmiféle mellnövesztő eljárásról.
Kivéve a szilikont persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!