Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A tinilányok miért tudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinilányok miért tudnak összevissza szexelni bárkivel?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ők ezt mitől élvezik? Meg egyáltalán miért van orgazmusuk (van egyáltalán?) attól hogy egy számukra érzelmileg teljesen idegeb pasival d.gnak? Olyannal aki nem is tudja hogy mit hogy szeret az ágyban a lány, mert nem ismerik olyan jól egymást. Meg egyáltalán miért fekszenek le így összevissza mindenkivel? (addig oké a pia hatására is)

Ennyire üresek érzelmileg?

2011. jún. 30. 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hát ... mert sztem már az a tény is izgató hogy egy "idegennel" vagy ...főleg ha jól néz ki és nagyon tetszik...én 3 éves kapcsolatba vagyok ő volt az első ,ezért egyre jobban izgat sajnos a gondolat h milyen lehet mással (de nyilván nem fogom megcsalni,szeretem).

Pl ha nem lenne kapcsolatom akkor simán lefeküdnék egy 30-40 éves férfival aki mondjuk nagyon tetszik..valamiért vonz a dolog...tessék lehet ribancozni :D...

19/L

2011. jún. 30. 11:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Énis tinilány vagyok, egy éves komoly kapcsolatom van és még nem feküdtem le senkivel! Úgyhogy ne általánosítgass, és ne keverd össze a normális lányokat a partyribancokkal..
2011. jún. 30. 11:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Mi az hogy bárkivel? Ha így lenne, akkor minden egyes srác és férfi megkapná a szexadagját és nem lennének tele velük a szexpartnerkeresők, a prostik pedig éhen halnának.

Szóval a kérdésed így ebben a formában egy hülyeség. Inkább "hogy képesek minden discopávával/partyarccal szexelni?" lenne a helyes kérdés.

2011. jún. 30. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:

ez tényleg egy nagyon durva általánosítás, a mai tinik között is van egy normális, erkölcsös réteg, meg sajnos van példa bőven a másik végletre is..

szóval ha most a minden héten discoban vonagló kis 15 éves p*csákról beszélünk akik párszor már a detoxban ébredtek akkor ők azért csinálják mert túl hirtelen kiszabadultak és azt se tudják mit kezdjenek a szabadságukkal. Hirtelen tört rájuk az érzés, hogy ők milyen nagy felnőttek és élvezik hogy az összes korban hozzájuk közelálló partyarc fiúcska rájuknyomul. Teszik az eszüket, meg kitesznek mást is és egyre csak nő az egojuk attól hogy valaki meg beteszi nekik. Minél több fiúval kavarnak össze vissza annál jobb nőnek érzik magukat meg élvezik, hogy a kicsit csúnyácskább barátnőket eszi az irigység, mert még nem tudják, hogy idővel igenis ők fognak jobban járni.

2011. jún. 30. 12:40
 15/20 Alexxxxxa ***** válasza:
én 16 vagyok, eddig egy pasival voltam de azzal is hosszabb ideig jártam.. megtehetném, hogy minden héten mással legyek de bennem van annyi tartás, hogy engem nem kaphat meg bárki is... lehet, hogy ilyen téren kicsit régimódi vagyok de én úgy vagyok vele, hogy engem meg kell hódítani... szóval nem mindenkire jellemző amit leírtál.. nagyon sok emberre de nem mindnekire
2011. jún. 30. 12:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Jó nyílván nem azokra értem akik normálisak meg kapcsolatban vannak stb.. úgyis tudják hogy milyen típusra vonatkozik a kérdésem.
2011. jún. 30. 14:13
 17/20 anonim ***** válasza:
16 vagyok és még senkivel nem voltam:D nem kell általánosítani...
2011. jún. 30. 15:57
 18/20 anonim ***** válasza:
ajj , timeg mit vagytok már úgy oda ?:D jöttök ezzel a nem kell általánosítani dumával :D Kinek nem inge ne vegye magára :D
2011. jún. 30. 16:19
 19/20 anonim ***** válasza:

16:19

"A tinilányok miért tudnak..." A tinilányok. Érted? Ne legyél már ennyire iq fighter...

2011. jún. 30. 17:37
 20/20 anonim ***** válasza:
de már leírta hogy mire gondolt, és még utána is szívtátok a vérét te analfabéta :D
2011. jún. 30. 17:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!