Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A tinilányok miért tudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinilányok miért tudnak összevissza szexelni bárkivel?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ők ezt mitől élvezik? Meg egyáltalán miért van orgazmusuk (van egyáltalán?) attól hogy egy számukra érzelmileg teljesen idegeb pasival d.gnak? Olyannal aki nem is tudja hogy mit hogy szeret az ágyban a lány, mert nem ismerik olyan jól egymást. Meg egyáltalán miért fekszenek le így összevissza mindenkivel? (addig oké a pia hatására is)

Ennyire üresek érzelmileg?

2011. jún. 30. 10:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ennyire általánosítani?
2011. jún. 30. 10:36
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Jó kérdés...

Nekem is előfordult régebben (19 évesen), hogy lefeküdtem olyannal, akit nem is ismertem annyira, és nem is volt jó, orgazmusom sem volt.

Nem tudom, nekik mitől jó...

22,5L

2011. jún. 30. 10:38
 3/20 anonim ***** válasza:
Veelm egy tini sem feküdt még le.:( Nem tudom miről beszélsz.
2011. jún. 30. 10:41
 4/20 anonim ***** válasza:

Van hogy pont attól lesz orgazmusuk, hogy idegen a pasi és valami olyat tud mutatni, amit addig nem éltek át.

34/F

2011. jún. 30. 10:41
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy oylan kérdés amiből ezer van, és rohadtul nagy általánosítás.... Hidd el, a te korosztályodnak is megvoltak a maga "k.rvái", most sincs ez másképp.
2011. jún. 30. 10:42
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok már tini, de én is lefeküdtem régebben olyanokkal akiket nem ismertem és még most is. Én élvezem ha idegen pasikkal lehetek. Amugy nem kell tényleg általánosítani. Rengeteg barátnőmről tudom, hogy nem feküdtek össze mindenkivel.

25/L

2011. jún. 30. 10:43
 7/20 anonim ***** válasza:

irigykedsz rájuk mi? :D

én is

2011. jún. 30. 10:43
 8/20 anonim ***** válasza:
Ugyan azért élvezik, mint a tinifiúk :) Amúgy nem kell általánosítani, nem mindenki ilyen.
2011. jún. 30. 10:44
 9/20 anonim ***** válasza:
szeretnek kefélni.
2011. jún. 30. 10:46
 10/20 A kérdező kommentje:
Lehet hogy általánosítás de elég sok konkrét példát tudok felhozni az ismerőseim köréből. Csak egyszerűen nem értem hogy ez miért jó nekik.
2011. jún. 30. 10:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!