Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy többet legyen velem szexuálisan a párom?
2 éve vagyunk együtt. Olyan , mintha a nap 24 órájában kívánnám a szexet. Napi 2-3 nekem az ideális. Persze ezek rövid, gyors és vad aktusok. Hosszú lassúhoz egy évben ha kétszer van kedvem szóval ezzel sem lehet baja. De ő max kettőben van benne egy nap a három kizárt vagy csak nagyon ritkán. Próbáltam mindent, szexi ruhát, szerepjátékokat stb. De nem nőtt az együttléteink száma. Még is mit tehetnék még? Volt valaki hasonló helyzetben?
21/N
A kérdezőnek: -most mellőzve azt a verziót, hogy bizots akad itt kétmillió jelentkező..- szóval: ha benne van mindenféle játékban egyébként, akkor egyszerű: amikor megkívánod, fogsz egy bilincset, vagy ilyesmit, és "kiszolgálod magad" /az erekciót senki sem tudja akarattal elmulasztani../ :D:D:D jó, kicsit beteg ötlet, de sztem 2-3 ilyen eset után rájön a párod, hogy többre van szükséged, mint amit eddig nyújtott..
ja, és a sok sex az napi 5-6-nál több.. :D
"az erekciót senki sem tudja akarattal elmulasztani."
FAIL! De megfelelő önuralommal el lehet ... sok gyakorlás, jóga, meditáció és szert lehet tenni olyan önuralomra, hogy tudj parancsolni a testednek. (Nem kitaláltam, tapasztaltam(om) :-P )
Mac: én úgy értettem, hogy nincs olyan pasi, aki képes elernyedni, miközben pl a barátnője az ellenkező állapotot próbálja előidézni...
Amúgy: és ezt hogyan, és főleg miért sikerült elsajátítanod??? Hogy jöttél rá, hogy képes vagy rá?????,
Velem valahogy még sosem volt olyan, hogy "hm, lássukcsak... tanuljunk ma valamit.. de mit... ó igen, megvan!... "
Hát nem erről szólt, hogy ezt megtanuljam :-D
Egyszerűen jógáztam, meditáltam (most ne ilyen mai idétlen jógatanfolyamokra gondolj, kb. 20 éve kezdtem). Mivel ebben nagy szerepet kap az önkontroll és a tested irányítása is, így ez hozta magával. Nem erre gyúrtam :-) Sok tekintetben parancsolok a testemnek: pl. nagyon jó parasztvakítás, amikor kézzel szedem ki a főt tojásokat a lobogó vízből. Ezek következményei a dolognak. Nekem fontosabb volt a megfelelő légzéstechnikák elsajátítása pl.
Az meg hogy ez is működik véletlen jöttem rá, valami szituációban, ahol éppen szükség volt rá ...
ja, értelek Mac, és ja, a nemdivat-gyökér-jóga, hanem a tényleg normális biztosan jó dolog.. engem valahogy sosem vonzott, de grat hozzá végül is..
+azt értem, és az mondjuk lehet, hogy hasznos, hogy pl a standard reggeli erekciót el tudod mulasztani és így ki lehet lépni a szobából boxerben és nem ciki, de -és nem tudom, miért próbáltad volna ki- ,de: akkora önkontrolod van-e, hogy csajod tevékenykedik, élvezed, meg minden és ilyen szituban "kikapcsolod"?
Visszatérve: nem, nem igényelsz olyan sok szexet. Az átlag állandó kapcsolatban élőknél a heti 3-5 egyébként, ettől nagyobb az étvágyad, de nem extrém.
Egyébként meg ne tekintsd ezt az oldalt mintavételezés alapnak. Szerintem aki itt a szex témákat figyeli, az eleve felfokozottabb érdeklődésű mondjuk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!