Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá, hogy többet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy többet legyen velem szexuálisan a párom?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt. Olyan , mintha a nap 24 órájában kívánnám a szexet. Napi 2-3 nekem az ideális. Persze ezek rövid, gyors és vad aktusok. Hosszú lassúhoz egy évben ha kétszer van kedvem szóval ezzel sem lehet baja. De ő max kettőben van benne egy nap a három kizárt vagy csak nagyon ritkán. Próbáltam mindent, szexi ruhát, szerepjátékokat stb. De nem nőtt az együttléteink száma. Még is mit tehetnék még? Volt valaki hasonló helyzetben?

21/N

2011. jún. 30. 10:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Mi 10 hónapja nem szexelhetünk, úgyhogy ne sírjon a szád a napi kettő szexért.. istenem!!!
2011. jún. 30. 10:24
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem, hogy kinek rosszabb te szövegértési bajnok (:
2011. jún. 30. 10:27
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem tudok más javasolni, mint hogy gyere hozzám! :)
2011. jún. 30. 10:31
 4/20 anonim ***** válasza:

nincs valami dilije, perverziója, fétise?

olyan amiről nem tudsz? próbáld lesni a reakcióit vagy kérdezd meg finoman.

próbálkozhatsz ételekkel is (afrodiziákumokra gondolok) bár szerintem annak közel sem olyan a hatásfoka mint amilyet neki tulajdonítanak.

2011. jún. 30. 10:32
 5/20 anonim ***** válasza:
nyalogasd és harapdáld a fülét. hátha bejön =D
2011. jún. 30. 10:38
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát ő azt szereti, ha "megerőszakolhat" persze nem komolyan, mert hagyom magam, de azért szeretem eljátszani az ellenkezőjét. Szóval ez mindkettőnknek nagyon bejön. Azt is szereti, ha én vagyok az erőszakos. De mást nem mond. Tényleg mindent teljesítek neki. Vagy én vagyok túl nagyravágyó? Az előz két kapcsolatomban lévő férfi sem tudott lépést tartani velem, pedig ők 25 alatt voltak.
2011. jún. 30. 10:39
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem tudok más javasolni, mint hogy gyere hozzám! :)

Eddig csak olyannal jöttem össze aki azt is kijelentette az elején, hogy sok szex lesz. De rá kellett jönnöm, hogy a "sok" szó mindegyiküknél más jelent mint nálam (:

2011. jún. 30. 10:40
 8/20 anonim ***** válasza:

"pedig ők 25 alatt voltak"

Nem tudom nekem így 36 fölött, teljesen jó a napi 2-3 még ...

2011. jún. 30. 11:02
 9/20 anonim ***** válasza:

Kedves első, 10:24-es!

Miért nem lehettek együtt 10 hónapja? Hogy bírjátok? Fiú vagy vagy lány? Párod hogy viseli?

Remélem minél előbb lehet nektek is és bepótoljátok! :-)

2011. jún. 30. 11:24
 10/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Köszönöm az együttérzésed.

Egészségügyi problémák, előbb páromnál, majd nálam, és még mindig nincs rendben minden. Lány vagyok huszonéves, párom is ennyi. Talán én még rosszabbul viselem mint párom, mivel velem történnek a dolgok, de mindenben mellettem van ez sokat segít, legalább rájöttem, hogy ez igazi kapcsolat, mert a bajban sem hagy el, és nem számít neki, hogy lehet, hogy egy évig nem fogunk tudni szeretkezni.

2011. jún. 30. 11:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!