Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a pettingtől?
Figyelt kérdés
17/L vagyok és közelebb vagyok a 18-hoz mint a 17-hez és hát félek a pettingtől. Feszült vagyok, ha a pasim felhozza a témát, és nem merek nemet mondani, hanem mindig halogatom. Persze ő mindig mondja, hogy megérti, hogyha nem. De félek. Úgy érzem, hogy mivel nemsokára 18 leszek, így jobb lenne ha meglenne, de még sem merek belemenni. Ti mit csinálnátok.2011. jún. 30. 09:33
11/16 anonim válasza:
Úgy, hogy közelebbről megismerkedsz a barátod farkával, máshogy nem tudod legyőzni. Én is féltem, aztán úgy döntöttem megérett hozzá a kapcsolatunk, és bár akkor is féltem, cselekedtem. Azóta imádom csinálni a páromnak:)
12/16 Smartguy86 válasza:
Elrontani nem lehet semmit. Csak ne legyél durva, ha szopásról van szó, akkor ne harapj és vigyázz, hogy ne karcolja a fogad. Egyébként meg úgyis érzésre megy. Ezt tanulni kell, senki nem tudja egyből tökéletesen, mert minden férfinek mások az igényei. Gyakorlat teszi a mestert! :)
13/16 anonim válasza:
nefélj:) nekem 16 évesen volt az első pettingem.imádtam.még mostis immádom:D
14/16 anonim válasza:
Nem lehet h csak nem szeretsz róla beszélni?? :S Velem is így volt és nem bántam meg h bele mentem. bár nem kérdezett meg... mármint a "szemével megkérdezett" h mehet-e várta h leállítsam.. :)) de ha nem készültél fel rá, mond meg neki :D nem világvége
15/16 anonim válasza:
ha kipróbálnád nem félnél.. menny bele. hidd el hogy élvezni fogood és utánna már nem lesz vele problémáád. :)
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :))
és igen ha belemegyek utána szentem is könnyebb lesz, csak az elsőnél lehet, h félek ennyire. =//
2011. júl. 2. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!