Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a pettingtől?
Mi lehet rossz a pettingben??
Félsz,hogy felizgulsz?
09:36:
Egyszerűen csak félek tőle, nem amiatt h felizgulok azzal nincs baj, csak a barátomhoz félek hozzáérni.
09:39:
Fiatalabb nálam 2 évvel. Ezért is rossz nekem, hogy ő már csinálná, csak még én félek az egésztől. De már lassan 3 hónapja járunk.
09:47:
Na igen :D
De ha meg lesz akkor utána minden könnyebb lesz nem? :))
09:57:
Milyen igaz. xD
Lehet akkor úgy kellett volna kérdeznem, hogy a naiv kislányos félelmeket, hogyan győzzem le? :D
18 éves vagy, nem kellene félned tőle. Biztos az az oka, hogy nem volt aki rendesen felvilágosítson, sem testi téren, sem érzelmileg. De ezt nem itt kéne keresned szerintem, hanem esetleg beszélj erről anyukáddal. Még nem késő!
Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor csináljátok azt, hogy szépen lassan haladtok előre. Legyen romantikázás, gyertyafény, ne legyen túl világos, és csókolózzatok, aztán ha már eléggé felizgultál, akkor úgyis kívánni fogod a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!