Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért félek a pettingtől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a pettingtől?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és közelebb vagyok a 18-hoz mint a 17-hez és hát félek a pettingtől. Feszült vagyok, ha a pasim felhozza a témát, és nem merek nemet mondani, hanem mindig halogatom. Persze ő mindig mondja, hogy megérti, hogyha nem. De félek. Úgy érzem, hogy mivel nemsokára 18 leszek, így jobb lenne ha meglenne, de még sem merek belemenni. Ti mit csinálnátok.
2011. jún. 30. 09:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mi lehet rossz a pettingben??

Félsz,hogy felizgulsz?

2011. jún. 30. 09:36
 2/16 anonim ***** válasza:
A barátod hány éves?
2011. jún. 30. 09:39
 3/16 A kérdező kommentje:

09:36:

Egyszerűen csak félek tőle, nem amiatt h felizgulok azzal nincs baj, csak a barátomhoz félek hozzáérni.

09:39:

Fiatalabb nálam 2 évvel. Ezért is rossz nekem, hogy ő már csinálná, csak még én félek az egésztől. De már lassan 3 hónapja járunk.

2011. jún. 30. 09:42
 4/16 anonim ***** válasza:
A félelem egy ösztönös dolog, inkább törődj bele, hogy előbb-utóbb úgy is megtapasztalod milyen, de inkább előbb legyen, mint utóbb :) Igyál egy kis likőrt, az majd meghozza a kedved;)
2011. jún. 30. 09:47
 5/16 A kérdező kommentje:

09:47:

Na igen :D

De ha meg lesz akkor utána minden könnyebb lesz nem? :))

2011. jún. 30. 09:48
 6/16 Smartguy86 ***** válasza:
Aztán miért félsz a farkától? Neked is csak úgy lesz igazán jó, ha használja :D
2011. jún. 30. 09:57
 7/16 A kérdező kommentje:

09:57:

Milyen igaz. xD

Lehet akkor úgy kellett volna kérdeznem, hogy a naiv kislányos félelmeket, hogyan győzzem le? :D

2011. jún. 30. 10:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést: Mi a legrosszabb,ami történhet?:)
2011. jún. 30. 10:07
 9/16 Smartguy86 ***** válasza:

18 éves vagy, nem kellene félned tőle. Biztos az az oka, hogy nem volt aki rendesen felvilágosítson, sem testi téren, sem érzelmileg. De ezt nem itt kéne keresned szerintem, hanem esetleg beszélj erről anyukáddal. Még nem késő!

Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor csináljátok azt, hogy szépen lassan haladtok előre. Legyen romantikázás, gyertyafény, ne legyen túl világos, és csókolózzatok, aztán ha már eléggé felizgultál, akkor úgyis kívánni fogod a dolgokat :)

2011. jún. 30. 10:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Ezzel nem vagy egyedül,én is így voltam vele:) Nem mertem hozzáérni a pasimhoz,féltem h vmit rosszul csinálok majd (mondjuk ő már tapasztalt volt). Aztán egyszer elkezdtük,onnan nem volt megállás:D jött minden ösztönösen h mit hogyan kell csinálni (persze előtte olvastam sokat róla h mire kell figyelni,mit nem szabad stb.) Utána meg csak jókat mosolyogtunk rajta h miért is féltem én anno a f*rkától:D:D 18/L
2011. jún. 30. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!