Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félti ennyire a heréit?
Figyelt kérdés
Viccből óvatosan a számba vettem a barátom herezacskóját, de ő erre tök megijedt. Pedig nem csináltam semmit.
Azt mondta, félti a heréit...de miért? sose harapnék rá, v. nem tennék hasonló elvetemültséget O.o
pasik, ti is ennyire féltitek a zacsit, hogy nem engeditek, hogy a barátnőtök hozzáérjen, megnyalja a heréket? Ő az első barátom, és nincs tapasztalatom, nem tudom, más is így reagál-e.
2011. jún. 30. 02:20
11/16 anonim válasza:
A túl finom sem jó,mert akkor tényleg csikis.Ha orálnál a kezedbe veszed egy határozott mozdulattal a zacsit és finoman lefele húzod,vagy egy picit morzsolgatod,de úgy,hogy a golyókat nem nyomod össze,az nagy élvezet tud lenni.Én nagyon bírom,szerintem a párod is ilyen.
12/16 anonim válasza:
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:27
Az előzőt neked írtam!
13/16 anonim válasza:
Előző, nem nagyon tudtam hogyan érintsem hogy jó legyen neki, úgyhogy köszi a tippeket. :)
14/16 anonim válasza:
én imádom, szal az enyémet nyugodtan nyalogathatnád, szopogathatnád, akár mindkettőt egyszerre
hm... :P
15/16 anonim válasza:
persze hogy félti szegény fiúknak a legérzékenyebb ponjuk és ami a legroszabb lehet számukra olyan helyen van bár mikor megsérülhet nagyon vigyázni kell rá mert különbenn fuccs a gyereknemzésnek meghal a föld :)
16/16 anonim válasza:
Mátészalkán volt barátnőmnek ez volt a fétése bekapta hol a jobboldalit ,hol a másikat és meghúzta őket óvatosan :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!