Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért félti ennyire a heréit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félti ennyire a heréit?

Figyelt kérdés

Viccből óvatosan a számba vettem a barátom herezacskóját, de ő erre tök megijedt. Pedig nem csináltam semmit.

Azt mondta, félti a heréit...de miért? sose harapnék rá, v. nem tennék hasonló elvetemültséget O.o

pasik, ti is ennyire féltitek a zacsit, hogy nem engeditek, hogy a barátnőtök hozzáérjen, megnyalja a heréket? Ő az első barátom, és nincs tapasztalatom, nem tudom, más is így reagál-e.

2011. jún. 30. 02:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Jó érzés amikor a heréimet izgatja kézzel a bnőm, de a szájába nem szokta venni hálistennek, arra ott van fölötte egy másik eszköz :)

Szóval, én is kicsit meglepődnék, de ennyire azért nem félteném őket, mert tudom h nem csinálna semmi őrültséget.

Lehet hogy idióta a pasid.

2011. jún. 30. 03:13
 2/16 anonim ***** válasza:

Szeretem ha nyelvvel van kényeztetve a herém.

A golyókat bekapni nem szokta.

Az egyik kedvencem,amikor a herém aljától elkezdi nyalni egészen a makkomig,újra és újra.

Sőt azt is nagyon bírom,mikor tövig benne vagyok,akkor ő lenyúl,kézbeveszi a tojásaimat és finoman masszírozza,húz magába.

2011. jún. 30. 03:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Van akinek jólesik, van akinek nem. Ebből nem szabad következtetéseket levonni a barátod felé!
2011. jún. 30. 06:17
 4/16 anonim ***** válasza:

Talán vele kellen erről beszélni. Lehet van ezzel kapcsolatban valami rossz tapasztalata.

Az én férjem kifejezetten szereti, ha azokat is kényeztetem. Nem egyformák a férfiak sem.

2011. jún. 30. 06:20
 5/16 anonim ***** válasza:

Én szeretem, de valójában pont azért izgalmas mert egyfajta veszélyérzet is társul hozzá. A herék nagyon érzékenyek és egy férfi ilyenkor úgy érzi, mintha megkötözték volna, azaz általában mozdulni sem mer.

Van akinek ez bejön, van akinek nem, de meg lehet szokni és cserébe jó élmény lehet. Ha ilyet csinálsz előtte alaposan nyalogasd körbe és nagy óvatosan, lassan vedd a szádba; és csak semmi hirtelen mozdulat közben!

2011. jún. 30. 07:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Úgy bánj vele,mint egy öngyújtóval a puskaporos hordó tetején.Nagyon vékony az a határ,ami elválasztja a jót a fájdalomtól..
2011. jún. 30. 07:20
 7/16 anonim ***** válasza:

az én páromnak semmi ellenvetése nem volt mikor a számba vettem őket, általában szokott neki tetszeni, bár néha leállít mert csikizem

viszont ha a kezemmel csinálom azt nem szereti annyira, mert olyankor tényleg mindig csikizem :D félek hogy túl erősen fogom meg.. de tegnap pl pont ő irányította oda a kezem orál közben, szóval csak nem lehet olyan rossz

kérdezd meg tőle mitől fél, lehet hogy attól hogy ráharapsz és fájni fog neki vagy fogalmam sincs

2011. jún. 30. 07:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Ezt filterezésnek, vagy minek hívják, hogy te a hátadra fekszel, ő meg föléd térdel, és belógatja a heréit a szádba, majd kihúzza, vissza, és így tovább. :D

Egyébként a kérdésre válaszolva az normális, ha neki nem jön be, hogy a heréjét izgatják. Nem vagyunk egyformák. Az viszont már szerintem kevésbé, ha csak azért nem engedi, mert félti őket. A péniszét nem félti, amikor a fogaid közé engedi? A herék sem érzékenyebbek annál. Hacsak nem harapsz rá készakarva, nem tudsz kárt tenni bennük. ;)

2011. jún. 30. 09:08
 9/16 anonim válasza:

van aki szereti van aki nem.

Ha ő nem szereti azt h a szádba veszed,

még mindig masszírozhatod kézzel,

vagy nyalogathatod. De óvatosan mert a zacskó és a herék

a férfiak legféltettebb és legérzékenyebb pontjai.

(Én férfi vagyok és én sem szerettem sosem ha nő a szájába

a heréimet, szerintem sokkal jobb ha csak nyalja alulról a makkig.)

2011. jún. 30. 09:40
 10/16 anonim ***** válasza:

"A péniszét nem félti, amikor a fogaid közé engedi? A herék sem érzékenyebbek annál."

Neked van heréd?

2011. jún. 30. 09:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!