Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a szexrandi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a szexrandi dolog működik? Lányok részéről tényleg van erre igény? Volt ilyen élményben részetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 01:03
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
De mondjuk tényelg rákenyszeríthetett volna valami olyasmire , amit nem szeretsz, még akkor is, ha külsőleg egyébként bejött neked. Pl. fétish, S&M vagy bármi... Azért az nem lett túl jó. ..
2011. jún. 30. 01:38
 22/28 anonim ***** válasza:

Bocsánat, értem.

Szóval akaratom ellenére nem tudott volna semmit sem tenni, hiszen akartam, de nagyon. Lehet, hogy az első ezért volt olyan félénk, hiszen szinte lehengereltem.

Az nem jutott eszembe a fénykép alapján, hogy a kettő közül bármelyik durva legyen. Az elsőnek a stílusa is félénk volt. Semmi trágár vagy csúnya szót nem írt le. A második nem is tegezett, úgy kellett kérnem, hogy most már tegeződjünk. Nálam három évvel volt idősebb, keménykalapban érkezett!!! :)

Ha ott helyben látom rajta, hogy durva vagy bunkó, elmentem volna. Forgalmas BKV-megállóban találkoztam mindkettővel és ott mértem fel őket.

Ma már nem mernék ilyet tenni.

2011. jún. 30. 01:40
 23/28 anonim ***** válasza:

A fétis azt jelenti, hogy mondjuk imádja a cipőt nyalni meg ilyenek. Az nem veszélyes.

Az S/M meg bizonyos határok között ma sincs ellenemre. Ezt azonban nem mertem akkor szóba hozni, mert halál flúgosnak néztek volna és elszaladtak volna.

Annyi kockázat azért volt, hogyha nem veszi fel a gumit. Ez azonban nem jutott eszembe. Róluk meg végképp nem. Azért szívesen a fejükbe láttam volna, de vészhelyzet volt, tennem kellett valamit.

2011. jún. 30. 01:43
 24/28 A kérdező kommentje:
Komolyan, mindig jókat nevetek a kommentjeiden. "Vészhelyzet volt, és tenni kellett vmit..." Ez nagyon tetszik :D
2011. jún. 30. 01:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Gondolom fiú vagy. Ha így keresel, azért nincs minden veszve. Vannak idősebb nők, akik szívesen veszik, ha lenne valakijük, amolyan ágyas. Ha leírnám honnan tudom, sokan nem hinnék el. Szóval, ha nyitott vagy a nem éppen fiatalokra, akkor azért van esély. Általában ápoltak, figyelmesek és szenvedélyesek. Persze erről nincsenek közvetlen élményeim, de többet adnak (állítólag) élvezetben, mint egy korombeli.
2011. jún. 30. 01:49
 26/28 A kérdező kommentje:
Nah , most már felcsigáztál... Írd már le, hogy honnan tudsz erről.
2011. jún. 30. 01:51
 27/28 A kérdező kommentje:
Amúgy miből gondoltad, hogy fiú vagyok ? :)
2011. jún. 30. 01:52
 28/28 anonim ***** válasza:

Volt olyan fiú évfolyamtársam, aki mindenki hitetlenségére, de ezzel keresett pénzt. Nem sokat, de valamennyi zsebpénzt kapott. Hozzáteszem, hogy elég magas volt az ingerküszön, vagy nem tudom miben volt más, de láttam egyszer a Westendben az egyikkel.

Onnan gondolom, hogy fiú vagy, mert nekünk nem gond partnert találni. Látod, nekem is lett egy csomó.

Persze lehetsz lány is, olyan körülménnyel, ami megnehezíti a partnerkeresést.

2011. jún. 30. 02:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!