Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a szexrandi dolog működik? Lányok részéről tényleg van erre igény? Volt ilyen élményben részetek?
Háát ... személyiségtől, személytől és egyébb dolgokktől függ.
Nekem pl már kellet pasi csak 1x, csak szexre.
Szexrandi, ahol csak szex miatt találkozunk?
Nekem volt 2 évvel ezelőtt. Sokat tanultam, nem volt senkim és vágyaim meg igen. Tettem fel hirdetést, hogy magányos, elfoglalt nő, előzékeny férfit keres közös kikapcsolódásra, érzelem nélkül. Valami ilyen szöveget tettem fel. Este feltettem, reggel hatra százával érkeztek az emailek. A válaszolók nagy része prostituáltnak nézett. Volt viszont négy férfi, aki nagyon normális levelet írt. Az egyik nagyon szimpatikus volt. Ő sokat dolgozott, azt állította, hogy szűz és egyedül él. Találkoztunk, félénk volt, megtörtént, de nekem nem tetszett, hogy annyira nagyon azért nem figyelt rám. Kiválasztottam egy újabbat, azzal jó volt és pár hónapig tartott. Utána nyári szünet lett és már volt időm, nem lett szükségem ilyen randikra. Szerintem ő már kezdett unni engem, örült, hogy nem zaklatom.
Előnye: úgy van szex, hogy nem egyenrangúak vagytok, nem kell kiszolgálnod, nem kell elszámolnod, nincs féltékenység és nagyon odáig van értem (az elején).
Hátrány: elején ribinek éreztem magam, rossz érzés látni, hogy szerintem csinos, vonzó vagyok - mégis elkezdett unni. Ja, mindig én hívtam, ő engem soha. Kissé nyomorultnak éreztem magam. Azonban elviselhetetlen voltam szex nélkül, muszáj volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!