Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erre vevő lenne egy leszbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre vevő lenne egy leszbi lány? Meleg srác vagyok, és szeretném kipróbálni lánnyal, lehetőleg leszbivel.

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon kiváncsi vagyok, milyen lehet lánnyal, de nem tudom, hogy esetleg a leszbik többsége is így gondolja-e, mármint az ő esetükben fiúval. Tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán hol találhatok olyan leszbi lányt, akivel kipróbálnánk milyen a "rendes" szex.

19/f

2011. jún. 29. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem van olyan hetero lány akinek ha megmondod, hogy meleg vagy de ezt ki akarod próbálni, belemenne, hogy ők majd megmutatják neked, milyen jó ez alapon, kihívásnak vennék. :D

Egy leszbi lány az a baj, nem vonzódna hozzád, és nem biztos, hogy tudná mit is kell pontosan csinálni egy pasival.

2011. jún. 30. 07:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is gondoltam rá, hogy kipróbálom lánnyal, de hát nem könnyű szép lányt(mert csak széppel tudnám elképzelni) találni aki kapható erre.
2011. jún. 30. 09:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én leszbi lány vagyok. Szivesen kipróbálnám 1 meleg pasival. Izgisen hangzik. Írj privátot! l/20
2011. dec. 28. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha ragaszkodsz a leszbi csajhoz ,akkor sajnos kikel ábrándítsalak.

van egy leszbi ismerősöm egy chaten akivel komoly beszélgetésünk volt erről a témáról és az ő elmondása szerint ,nagyon kevés az igazi leszbikus.,ugyanis egy igazi leszbikus irtózik a F_sztól és soha nem engedné meg,hogy a puncijába kerüljön,nem csak az,de még más sem... azt mondta ,aki bármit is feldug,akár az ujját is,az már csak divat leszbi és ennyi erővel f_sz is lehetne.. Egyetlen egy dolog képez kivételt ez alól amit gondosan kiválasztanak hosszú beszélgetések során és ismeretség során,ha gyermeket szeretnének. Azzal a téma örökre le van zárva náluk, kimondottan az érintés és a gyengédségen van a hangsúly. Ennek fényében válassz női partnert ha ki akarod próbálni nővel is! igazi leszbivel szinte esélytelen a dolog

2013. ápr. 1. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:
nost az én csajom bi de akármi bármi izgatja őt és a legperverzebbek egyike :-) szóval akár melegfiuval is csinálná.
2014. okt. 22. 17:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!