Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erre vevő lenne egy leszbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre vevő lenne egy leszbi lány? Meleg srác vagyok, és szeretném kipróbálni lánnyal, lehetőleg leszbivel.

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon kiváncsi vagyok, milyen lehet lánnyal, de nem tudom, hogy esetleg a leszbik többsége is így gondolja-e, mármint az ő esetükben fiúval. Tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán hol találhatok olyan leszbi lányt, akivel kipróbálnánk milyen a "rendes" szex.

19/f

2011. jún. 29. 22:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

De minek leszbit???

Most bi vagy, meleg vagy???

Discoban bárkit megkaphatsz...

Gondolom melegként nem akatsz egy nővel hosszú kapcsolatot vagy igen??

nos?

2011. jún. 29. 22:35
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem valószínű, a lezbi nem azért lezbi hogy csávókkal feküdjön le...a lezbi azért lezbi hogy egy másik csajjal felcsatolhatóssal dugjanak, férfinak ott nincs helye:D

Am meg gondold meg h homi vagy-e ha egy lánnyal akarod.

2011. jún. 29. 22:36
 3/15 A kérdező kommentje:
Meleg vagyok, és ki akarom próbálni lánnyal, de mivel hosszú távú kapcsit nem akarok lánnyal, meg nem is tudnék, ezért akarom leszbivel, mivel ő se tudna, meg ha nem sikerül túl jól, akkor nem gáz, mivel ő se erre vágyik.
2011. jún. 29. 22:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt jól összeraktad hallod... 50es szorzót fizetek ha sikerül. Valami egyszerűbbel próbálkozz
2011. jún. 29. 22:42
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Ájjjjjjjjjj.

(-sóhaj,facepalm,rejtettt röhögés-)

Meleg srác vagy aki szexelni akar egy nővel aki meg leszbi. Na most, ha én ezt nem tudom, csak látlak szexelni titeket mondjuk video-n és rárántok gyanútlanul, akkor nem hogy heteró, hanem duplaratyi leszek????

GAYCEPTION

LOL FAG!

2011. jún. 29. 22:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"GAYCEPTION"

Ezen még mindig röhögök! XD

2011. jún. 29. 23:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg, miért ragaszkodsz a leszbikus lányhoz? Hetero lányt sokkal egyszerűbben lehet szerezni, legfeljebb nem mondod el neki, hogy meleg vagy. Egyébként már én is gondoltam rá, hogy ezt egyszer ki kéne próbálni:)

19/F

2011. jún. 29. 23:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennél csak egy jobb sztorit hallottam.

Megtörtént eset...egy pasi és egy nő összeházasodott, de eredetileg mind a ketten nemet váltottak. Tehát a pasi régen csaj volt...a csaj meg pasi :D

2011. jún. 30. 00:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Lol xDDD Egyre jobb sztorik:P
2011. jún. 30. 00:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem fogok átverni egy lányt, és kihasználni se akarom, és mint már mondtam, ha nem sikerülne jól a dolog, egyikünknek se lenne ciki. Ezért "ragaszkodom" leszbi lányhoz.
2011. jún. 30. 07:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!