Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aludhatnék nála? (lent)
Figyelt kérdés
3 eve ismerjuk egymast,minden nap beszeltunk msn-n ..es sokszor kimentunk setalni,de semmi komoly nemjott ossze..csak egy par csok. Most,3 ev utan alkalmam adodik h nala aludhassak,mert a 18eves szulinapjat tartja es azt mlondta ,hogy mi lenne ha nala aludnek,mert nemlenne ki haza vigyen. én beleegyeztem.megjegyzem h nemegy perverz,oszinte es irtoan jol egyezunk...nem muszaly szexre gondolni,de ha megesik..akkor engedjem vagy nem? 18/l2011. jún. 29. 21:36
11/16 A kérdező kommentje:
azért csak ugy lefekudni vele,nemtom..jobb korulmenyek kozt szeretnek lefekudni vele,es foleg akkor mikor jozan:P
2011. jún. 29. 22:37
12/16 anonim válasza:
akkor ne feküdj le vele most...nem muszály, és lehet hogy mindent elrontana ha neked nem lenne jó, ő meg nem emlékezne rá...
13/16 anonim válasza:
3 év barátság, közben kapcsolatok, majd feltámadt a szikra, találkozgattunk, csókolóztunk, egymás kezét fogtuk, romantikáztunk, összebújtunk... és a szülinapján lefeküdtünk... Utána még párszor megismételtük, mert vágytunk egymásra. A legjobb barátságomat tette tönkre. Egy éve nem állunk szóba egymással.
14/16 A kérdező kommentje:
hat az este atjott hozzam es megbeszeltunk mindent. Szerencseqe apumek nem voltak itthnom es jo sokat maradhatott. A beszelgetes vegere mar ugy gondoltuk jo lenne megprobalni h mukodne-e a kapcsolat. Lehet hogy elsiettuk,d az este mar megvolt minden. Nagyon jo volt. Szerintem mindketten emlekezunk majd!
2011. jún. 30. 06:13
15/16 anonim válasza:
02.19 vagyok. Ha kapcsolatot szeretnétek, akkor szerintem nem siettétek el. Amikor összejöttem a barátommal mi is nagyon hamar lefeküdtünk, végülis már nem voltam szűz, és volt köztünk erős testi vonzalom. Szerintem hülyeség a kapcsolatok elején 2-3-4 hónapokat várni, mint ahogy sokan csinálják, csak hogy húzzák a pasit. Sok boldogságot nektek!
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :)
2011. jún. 30. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!