Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aludhatnék nála? (lent)
Figyelt kérdés
3 eve ismerjuk egymast,minden nap beszeltunk msn-n ..es sokszor kimentunk setalni,de semmi komoly nemjott ossze..csak egy par csok. Most,3 ev utan alkalmam adodik h nala aludhassak,mert a 18eves szulinapjat tartja es azt mlondta ,hogy mi lenne ha nala aludnek,mert nemlenne ki haza vigyen. én beleegyeztem.megjegyzem h nemegy perverz,oszinte es irtoan jol egyezunk...nem muszaly szexre gondolni,de ha megesik..akkor engedjem vagy nem? 18/l2011. jún. 29. 21:36
1/16 anonim válasza:
Hát figyelj. Ha három éve ismeritek egymást, és flörtöltük ... mert voltak csókok meg minden.. szerintem számithatsz azzal,hogy több lesz mint egy csók. Ha megbizol benne és ha tetszik meg ha te is szeretnéd, és nem lesztek holt részegek ... mert ugyebár szülinap ... akkor megengedheted.
2/16 A kérdező kommentje:
Holt részegen,miert nem?D:d
2011. jún. 29. 21:42
3/16 anonim válasza:
3 évig játszottátok egymásnak a halvérűt, semmi komoly ? Fölösleges erőltetni azt ami nem megy, elég idő volt a szikraképzésre. Halott ötlet, bár történhetnek még csodák.
4/16 A kérdező kommentje:
Három évig mindkettonknek volt baratja/baratnoje..de most szakitootunk,hatha osszejon valami..azota csokoloztunk tobbet...es azota romantikus setak is voltak..de meg nem vagyunk ,,egy par``..vagyis errol nem beszeltunk.de biztosra h nem egy ilyen kihasznalas..mert megis 3 ev az valami
2011. jún. 29. 21:45
5/16 anonim válasza:
Próbáld meg, legrosszabb h vége lesz 1 jó barátságnak.
6/16 A kérdező kommentje:
kockaztassamvalyon a baratsagunkat? vagy nem erdemes?
2011. jún. 29. 22:04
7/16 anonim válasza:
ha bízol benne, meg tudod hogy nem csak arra kellenél, meg még akarod is, akkor miért ne...de ezt csak te érzed..
8/16 A kérdező kommentje:
NEMTUDOM! ez egy kicsit fura.mindkettonknek volt partnere..megis mi csokoloztunk,setaltunk,beszelgettuunk...olyanok voltunk mint egy par..de megse beszeltunk errol h mi lesz ha.soha nem felejtem el h 16 ik szulinapomra 99 piros rózsat es 1 feher rozsat kaptam tole ..egy hatalmas csokorba ..es mellete egy cetli..amiben egy szep idezet ...valyon megis jelentettem neki valamit vagy jelentek?
2011. jún. 29. 22:21
9/16 A kérdező kommentje:
nemtudom mit tegyek :(
2011. jún. 29. 22:21
10/16 anonim válasza:
xDDDDDD ha vett neked 100 rózsát, akkor mi itt a probléma? még jó hogy többet akar tőled mint barátság(vagyis akart akkor, de hogyha csókolóztatok mostanában, akk még mindig többet akar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!