Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne parázak?
Van egy barátnőm és elterveztük Szombaton ott alszom náluk,
még énis és ő is szüz.Attól félek hogy, pl zavarba leszek és nem fog felálni vagy esetleg kicsinek találja péniszem (17cm)
vagy nem tudom ... vagy attol mégjobban félek korán élveznék el pfffffffffff
elsővel ne törődj,nem normális.
szóval: 17 cm pont jó. valszeg hamar elmész majd de nem gáz. vagy: előtte pettingeljetek-nekem mondjuk fura h máris szexelni akartok de ő még nem látott pucéran,vagyis még nem csináltatok semmit.. -
szóval: csak nyugi. előtte petting,ami 2 dolog miatt is jó: te elmész,így az aktusnál tovább bírod. ő kellően felizgul,ellezul talán még el is élvez és így neki is könnyebb lesz
nyugi!!!!!!
Nem muszály egyből belelőni a közepébe!Előbb ajánlatos csak pettingelni egy két hétig és utána menjetek mélyvízbe!Előbb ismerjétek meg egymás és testét és utána magadtól belevágsz!Jó tanács gumit mindenféleképpen húzz(lehetőleg ne valami olcsó szrt,Én lifestylesben bízom meg a legjobban).Ha nagyon görcsölsz akkor lehet hogy nehezebben állsz fel a kelleténél,ilyen esetekben tegyél be rádiót filmet,ígyál meg egy felest vagy egy üveg édes fehér bort kortyolgassatok mind a ketten!
Sok sikert!Mindent bele! :)
Ne féljél már ennyi mindentől, mert a végén nem fog felállni tényleg! Próbálj úgy viselkedni, mintha ez már vagy a századik alkalom lenne! Láttátok már egymást meztelenül? Mondjuk petting közben? Ha nem, nehogy ezen is
elkezdj szorongani, hogy jaj most itt ilyen, ott olyan, stb. Ha véletlen korán durransz, kérj egy kis pihenőt és
meglátod, utána újra menni fog! Csak nyugodtan és ne a
saját testedre figyelj, hanem a bnődére! Magadat tedd
félre, csak azzal törődj, hogy a kislánynak nagyon jó legyen! És az ő elragadtatása átragad rád is és meglátod,
minden rendben lesz! Csak ne félj!
Bocsi, kiment a fejemből: a méreted tökéletes, ha ennél
nagyobb lenne, az volna a rossz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!