Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez függőség,hogy a tömegközlek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez függőség,hogy a tömegközlekedésen minden jó nőt megnézek??

Figyelt kérdés
Mániám lett, az összes gyönyörű lányt megnézni és elképzelni vele valami erotikus dolgot. Úgy érzem,ennek lettem a rabja, a metrón, vonaton is úgy helyezkednek, hogy a szép nők mellé,szembe üljek. Segítséget kérek,hogy mentálisan ez gond e?

dec. 22. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki vagy éhezve, gondolom rég szexeltél.

Nekem nőként akkor volt ilyen, mikor már hónapok óta nem szexeltem, villamoson, metrón vagy bárhol ha megláttam egy helyes pasit, arra gondoltam milyen jó lenne a farkába ülni.

Aztán mikor újra szexhez jutottam már elmúltak ezek a gondolatok.

dec. 22. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Én egészen ifjú korom óta minden váróban, buszon, vonaton, kiválasztom magamnak azt, aki a legjobban tetszik,és amíg módomban áll, azt nézem. Utána úgyis soha többé nem látom. Legalább kihasználoma pillanat örömét. Más úgysem jutott nekem egész életben. Fiatalon és szépen sem kellettem a kutyának sem, most öregen is csak a szemem világa, ami megmaradt nekem. Minden más pusztulóban van.
dec. 22. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézni nem gond, azt szerintem kb mindenki megteszi. Bámulni, vagy "úgy" nézni már más kérdés, könnyen lehet következménye is.
dec. 22. 15:00
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Miért lenne mentális gond? azért mert férfi létedre megnézed a Nőket? Szerintem nincs abba semmi főleg hogy a mai fiatalok tesznek is azért hogy megnézd őket, szóval szerintem ebbe nincsen semmi. :)
dec. 22. 15:07
 5/11 cinderella_ ***** válasza:
100%
Ezzel nincs semmi gond, ha fantáziálsz, elütőd az időt. Legalább nem a telefonod nyomkodod. 🤣
dec. 22. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ijesztő dolog bámulni embereket tömegközlekedésen.
dec. 22. 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Az
dec. 22. 15:57
 8/11 Eric Griffin ***** válasza:
24%
Sokkal nagyobb baj az, hogy erre lehetséges problémaként tekintesz. Egy b...űzi tesztet nem árt kitölteni
dec. 22. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Most vadidegeneket minek bámulsz? Ijesztő dolog, hagyd abba. Mi vagy te, szatír?
dec. 22. 16:25
 10/11 A kérdező kommentje:
9-ee. Nem, hanem anyád
dec. 22. 16:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!