Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet, hogy hétvégén elmegyek egyedül bulizni, hogy felszedjek egy pasit, mivel egyedül vagyok itthon és hiányzik a szex?
Ha mindenképp szexet akarsz, egy megbízható ismerős, akiről tudod, hogy tartja a száját, és nem csak a saját kielégülésére gondol az ágyban, jobb megoldás. Egy vadidegen nagyobb eséllyel érdektelen abban, hogy neked is jó legyen. Csak ürítenének.
Mellékesen nem igazán értem és nem is pártolom a hozzáállásod, de legalább némi ésszel próbáld meg csinálni....
de azok a pasik akik szóba jöhetnének...ők a volt pasim haverjai is, így azt hiszem nem a legjobb...
meg van egy másik fiú akivel régebben voltak dolgok, de neki barátnője van
"egy megbízható ismerős, akiről tudod, hogy tartja a száját"
Hehe, ez elég kétértelmű lett :)
Tekintve, hogy nem fiú keres partnert, nem hiszem.
Figy, te tudod. Én másfél éve vagyok szingli, 1× próbáltam alkalmit... Szerintem borzalmas, főleg, hogy én az érzelmektől fűtött szenvedélyes szexhez vagyok hozzászokva. Egy buliban felcsípett, valószínűleg illuminált állapotban lévő férfi nem tudja nekem megadni azt, amire vágyok. De egy közeli ismerős sem, csak ha szerelmes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!