Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet, hogy hétvégén elmegyek egyedül bulizni, hogy felszedjek egy pasit, mivel egyedül vagyok itthon és hiányzik a szex?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 16:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kivételesen komolyan gondoltam, amit előzőleg írtam ... ;-)
2011. jún. 29. 16:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképp szexet akarsz, egy megbízható ismerős, akiről tudod, hogy tartja a száját, és nem csak a saját kielégülésére gondol az ágyban, jobb megoldás. Egy vadidegen nagyobb eséllyel érdektelen abban, hogy neked is jó legyen. Csak ürítenének.

Mellékesen nem igazán értem és nem is pártolom a hozzáállásod, de legalább némi ésszel próbáld meg csinálni....

2011. jún. 29. 16:59
 13/19 A kérdező kommentje:

de azok a pasik akik szóba jöhetnének...ők a volt pasim haverjai is, így azt hiszem nem a legjobb...

meg van egy másik fiú akivel régebben voltak dolgok, de neki barátnője van

2011. jún. 29. 17:02
 14/19 anonim ***** válasza:
20 évesen ez egy kicsit furcsa nekem! Én idősebb vagyok és szintén 6 hónapja egyedül! De nekem ez nem jut az eszembe! Már a bulin gondolkodom, de nem egyedül! Kapcsolódj ki és ha kell igyál egy keveset meg táncolj, bulizz, de ne a szexért menj oda! Ha esetleg találsz egy számodra vonzó pasit, akivel eltöltenél egy "kalandos " éjszakát", akkor tégy belátásod szerint! Kimondottan ne a szexért menj oda senkihez, mert a mai világban qrva rosszul is elsülhet az ilyen "eszetlenség"!Csak jó az, ha a másik félről tudsz valami közelebbit is! Jah és óvszer legyen nálad!:-))
2011. jún. 29. 17:43
 15/19 kovpet ***** válasza:

"egy megbízható ismerős, akiről tudod, hogy tartja a száját"

Hehe, ez elég kétértelmű lett :)

2011. jún. 29. 17:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy nem fiú keres partnert, nem hiszem.

Figy, te tudod. Én másfél éve vagyok szingli, 1× próbáltam alkalmit... Szerintem borzalmas, főleg, hogy én az érzelmektől fűtött szenvedélyes szexhez vagyok hozzászokva. Egy buliban felcsípett, valószínűleg illuminált állapotban lévő férfi nem tudja nekem megadni azt, amire vágyok. De egy közeli ismerős sem, csak ha szerelmes vagyok.

2011. jún. 29. 19:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Simán. Hajrá. Remélem összefutunk a buliban,
2011. jún. 29. 22:22
 18/19 A kérdező kommentje:
merre mész?:DD
2011. jún. 29. 22:22
 19/19 anonim ***** válasza:
na, mit sikerült azóta összehozni? ;)
2012. márc. 11. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!