Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok az alábbiak közül?
Egy dzsinn az alábbiak közül egyet rögtön teljesít. Melyiket választanád?
A: Minden vallás kitörlése az emberek agyából, minden ezzel kapcsolatos tárgy eltüntetése.
B: Éhínség és háború eltörlése ÖRÖKRE.
C: Magyarország visszanyerné a Trianon előtti területeket, s az első határvárostól az utolsóig színmagyar ember lakná.
D: Megismerkednél életed párjával, akivel boldogok lesznek amíg csak meg nem haltok.
C.
A D nagyon csábító, de úgy érzem megtaláltam már életem párját. Szerlemet meg találhatok még, de Nagy-Magyarországhoz csak egy dzsinn segíthet..
21/L
A: Végre egy kis racionalitás, nincs több háború Isten nevében és az a sok pénz, amit a szó szoros értelmében elba.sznak az egyházra, remélhetőleg jobb helyekre vándorolna. Természetesen ettől függetlenül ha nem is Istenben, de másban hinne az ember. Elvonulgatna szépen az ezotéria felé, és hinne a vámpírokban, meg abban, hogy paklikevergetéssel és rakosgatással megtudhatja azt, hogy mi vár rá az életben. Az egyházra fordított pénzt lehet, hogy az ezotéria térnyerése kompenzálná, így ugyanott tartunk.
B: Túlnépesedés, háború helyett másban élné ki a militarista a szadista hajlamait, több lenne a gyilkosság, és a többi. Ezt nem választanám.
C: Színmagyar ember nem létezik, így Nagy-Magyarország helyén lakatlan és csöndes pusztaság lenne, felülkerekednének a természet erői. Ez biztos tetszene a PETA-nak.
D: Olyan, hogy tökéletes szerintem nem létezik. Pont a tökéletlenség szép az egészben, néha kell a vita is. Feltehetnénk a kérdést akkor, hogy boldogság és unalom, vagy néha vita, de érdekesebb élet? Mellesleg pont az a legszebb az egészben, hogy meg kell találnod életed párját.
Én megmondanám a dzsinnek, hogy inkább adjon pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!