Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Elhamarkodtam?
Mostmár kár ezen rágódni, ha rá is jössz hogy nem ezt akartad, nem így képzelted az elsőt akkor se tudod visszacsinálni, úgyhogy ne törd magad ezen, hogy "megbántam?nem bántam meg? nemtudom..."
ha neked ez a mostani felállás nem felel meg és úgy érzed, hogy kihasználják a tested vess véget ennek a szexkapcsolatnak, ha élvezed akkor csináld, de ne rágódj rajta hogy mi lett volna jobb, mert már nincs értelme, ne aggódj hozzád is beköszönt majd az igazi tele szenvedéllyel, igaz hogy az már nem az első lesz, de attól még lehetnek szép élményeid :)
Ezt csak Te tudod, kedves kérdező. Az érzelemmentes szex is rendben van, ha a saját értékén tudod kezelni. Ha viszont tudod, hogy nem erre vágytál, és csak pl. kiváncsiságból mentél bele, az eléggé le tudja rontani az önbecsülést. Igazából nem az a lényeg, hogy mit csinálsz és hogyan, hanem hogy a Te elvárásaiddal, igényeiddel mennyire találkozik az, ami történt. Mivel a Te testeddel Te rendelkezel, és Rajtad múlik, mit teszel és hogyan, így legelőször azt kellene tisztázni ott belül, hogy igazából mit is szeretnél. Aztán annak megfelelően rendezheted a kapcsolataidat, akár szexről, akár szerelemről szóljanak.
N32
Ezt csak te tudod, én 17 évesen az osztálytársammal veszítettem el. Nem voltunk jó viszonyban, sőt igazából semmilyenben. Utána még 2x szexeltünk, csak szex. Nem bántam meg, jó élményként tekintek vissza rá, végül is ez hozott össze minket.
22L
Szerintem mindenkinek van olyan dolog az életében, amit még magnak sem szívesen ismer be. Ha neked bűntudatod van emiatt, akkor valószínű neked ez lesz az, amire majd nem szívesen emlékszel vissza néhány év múlva, de rágódni már fölösleges rajta!
Megvárhattad volna az igazit, de ez már így alakult, ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!