Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attól lehetett talán, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól lehetett talán, hogy régen szexelt?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot és elmentünk strandra.Mikor elmentünk átöltözni,utána meg újra találkoztunk már fürdőruhában,felállt neki.Elég kényelmetlen volt mindkettőnknek.Úgy tudom,hogy csak a kis tizenévesekkel van ilyen,vagy aki rég szexelt.

Köszönöm a nem idióta válaszokat!

(Ő 21 éves)

2011. jún. 29. 00:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem csak kis tizenévesekkel van, minden egészséges felnőtt férfivel is megeshet. Inkább vedd bóknak.
2011. jún. 29. 00:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy???

Hm.....Nem lehet, hogy jó nő vagy??

2011. jún. 29. 00:37
 3/11 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2011. jún. 29. 00:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Nah, akkor sexy vagy, ő meg pasi:)
2011. jún. 29. 00:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Hihi,rendben,akkor bóknak veszem,ahogy írtad.Köszönöm! :)
2011. jún. 29. 00:42
 6/11 A kérdező kommentje:
vagyis,ahogy az 1.írta*
2011. jún. 29. 00:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen természetes reakció, strandon meg főleg...:D
2011. jún. 29. 00:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt annyira komolyan venni. :) Én pár hete egy buli után egy ismerős sráccal aludtam és hát délután kiskifli-nagykifli pózban (abszolút felöltözve mielőtt valaki félreértené) arra ébredtem, hogy bökdösi a csípőm. :) Nem csináltam belőle nagy ügyet, ő sem... kicsit kecsegteti az egóm, hogy az ébredés során pont így jött össze az egész, de amúgy el lett felejtve és kész. :)
2011. jún. 29. 00:47
 9/11 A kérdező kommentje:
hát ez aranyos :)
2011. jún. 29. 00:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Én amikor régen még felmentem chatre és nem 100/99 úgy írt rám hogy sex...akkor beszéltem egy olyan sráccal aki elvileg attól elment hogy a strandon lehajolt előtte egy tangás bikinis csaj :D szóval ennyi erővel örülj hogy csak állt neki :P
2011. jún. 29. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!