Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, hogyan tapasztaltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, hogyan tapasztaltátok meg először, hogy a lányokat is ugyanúgy érdekli a szex?

Figyelt kérdés
Arra gondolok pl., mikor az első barátnőtökkel összejöttetek és egy bizonyos idő után olyan megjegyzést tett, vagy akár már csinált is valamit, amit előtte nem is reméltetek volna.
2011. jún. 28. 20:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát egy petting után, még nemsokszor volt rá alkalmunk, és gondoltam minden alkalommal majd kicsit tovább, aztán nekemszegezte köv talin a kérdést hogy miért nem csináltuk? állam leesett mondani se kell, mondom neki talán akk add jelét ne csak várd hogy vmi legyen, ha benyulna talán a nadrágomba akk könnyebben leveszem hogy mitakar :) na de kicsit rosszul is sült el a dolog, mer hogy ezt igy megtudtam rögtön olyan érzésem volt hogy már eddig is ezt várta és hogy milyen igényei lehetnek, persze túlizgultam a köv alkalmakat és nemjött össze még nagyon sokáig...

szal afelől nincs kétség hogy kivánosak tudnak lenni nagyon a lányok :) de még jó hogy :)))

2011. jún. 28. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Először? Úgy hogy feküdtem és épp egy filmet néztem a helikopter felrobbant, majd egy sec múlva elvesztettem a szüzességem... Amúgy nem általános ez az érdekli dolog. Van akit nem érdekel, de vannak perverz kis kvvk is
2011. jún. 29. 01:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!