Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, hogyan tapasztaltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, hogyan tapasztaltátok meg először, hogy a lányokat is ugyanúgy érdekli a szex?

Figyelt kérdés
Arra gondolok pl., mikor az első barátnőtökkel összejöttetek és egy bizonyos idő után olyan megjegyzést tett, vagy akár már csinált is valamit, amit előtte nem is reméltetek volna.
2011. jún. 28. 20:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Vad csókolózás közben benyúltam a bugyijába. Mintha lekvárba nyúltam volna... És azt mondta ekkor: Na végre!

Elég egyértelmű volt.

2011. jún. 28. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
olyan boldog még sosem voltam! egyszerűen elképesztő érzés volt! nem lehet elmondani, hogy milyen érzés! sajnos most már nem vagyunk együtt igaz még most is nagyon szeretem! ú de örülök, hogy ezt megkérdezted! egyből jobb kedvem lett! :) :) :)
2011. jún. 28. 20:52
 3/12 anonim ***** válasza:

h a lányokat is érdekli??

én akkor amikor 7 évesen láttam h a bátyám csaja megfogja tesóm kezét bevezeti a szobába és leszopta. ( a függönyt elfelejtették behúzni xD )

2011. jún. 28. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
ja, hogy válaszoljak is, egy sűrű csókolózás közben benyúltam a pólója alá és mondta, hogy jó lenne ha megcirógatnám a melleit! úúú de baromi jó nap volt az! :D
2011. jún. 28. 20:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, írjatok még! :)
2011. jún. 28. 20:56
 6/12 A kérdező kommentje:

20.52

Örömmel tettem! :)

2011. jún. 28. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:

mikor a barátnőm, két hét után meglovagolt a csillagos ég alatt, szó nélkül leszopott (nem kértem és lenyelte) majd mondta, hogy ha vele leszek gyakran lesz még ilyenbe részem

(mellesleg nem könnyűvérű mielőtt ezekkel dobálnátok, és igen azóta is elég gyakran van ilyenben részem ;D)

2011. jún. 28. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Én akkor tapasztaltam meg először, mikor az egyik lány akivel épp össze akartam jönni, az egyik bulin elkezdett simogatni a lábam között, miközben kettesben beszélgettünk. Először meglepődtem, mivel előtte még senki sem nyúlt hozzám ott, de utána már nagyon élveztem. Kicsivel később aztán lehúzta a nadrágom, és elkezdett kielégíteni kézzel, de sajna ránk nyitottak a barátnői, így abbahagytuk :S.18/F
2011. jún. 28. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:

21:03

részvétem :(

rám is nyitottak 2 éve szilveszterkor mikor a lánnyal totál beállva, érthetetlen okok miatt a fürdőben 1 tele kád vízben lovagolt. de nem zavartak csak wc-re mentek, mi addig is fojtattuk. lényeg h ne szégyenlősködj mert azzal nagyon el lehet kúrni az estét.

2011. jún. 28. 21:21
 10/12 A kérdező kommentje:

21.00

Nem mondom, lettem volna a helyedben! Úgy tűnik, igazi kincsre találtál.

2011. jún. 28. 21:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!