Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pároddal kb hányszor fekszel le 1 nap?
Figyelt kérdés
Én 2hetente látom az enyémet szoval nalunk eleg sokszor megesik:D Kort, nemet légyszi!2011. jún. 28. 20:41
11/19 anonim válasza:
Az első 1 hónapban: napi 3
1 hó-3 hó között: napi 1
3 hó-6 hó: heti 4
6 hó-1 év: heti 3
1 év-szakítás: heti 1 kötelező
ez így megy hiába illúzióromboló
"nincs az a jó nő akit ne unna valaki dugni" (és fordítva)
12/19 anonim válasza:
Most vagyunk egyutt a parommal 7 eve, a napi minimum 1 meg megvan atlagban:D
13/19 anonim válasza:
15eve vagyunk egyutt, nalunk heti 2-3. es nem meg nem tudtam megunni, mindig ujitunk valamit :)
36F
14/19 anonim válasza:
Párommal egyszer sem. A szeretömmel 2x
15/19 anonim válasza:
Nekünk attól függ, hogy tartózkodik-e a házban valaki rajtunk kívül. Ha miénk a ház pl 5 napra, akkor minden nap körülbelül 3x :) Ha viszont itthon vannak akkor kevesebb, de így átlagban heti 2-4x. 17/L
16/19 john the rock cena válasza:
54914519412741239213792929279379279279237927
17/19 anonim válasza:
32 /f
mi nemrég jöttünk össze.. nálunk napi 1x-2x.
18/19 anonim válasza:
mi 2 éve vagyunk már együtt, ha van lehetőség, többször is. Ha menstruálok, akkor én kielégítem őt. (nem kényszerít rá) Meg van amikor nincs szex csak kielégítés.
Amúgy más városban tanulunk, és kéthetente taláékozunk átlagban, ebbe számoljátok bele hogy néha akkor jön haza mikor mnstruálok, úgyhogy van néha h egy hónapig is nem szeretkezünk. Szóval változó nagyon.
19/19 anonim válasza:
Az attól függ mennyi időt töltünk eggyütt. De mi általában Naponta 4-5 alkalommal s mivel hétvégén egggyütt élünk akkor szokott kb 10-15re megugrani. Nem zavar az h ki mit gondol de viszont azt ezzel kapcsolatban amit tudni kell hogy én is meg párom is sexmániás. Féléve vagyunk eggyütt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!