Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves kapcsolat után hányszor szeretkeztek a pároddal egy héten? 30éves kor körül.
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 00:33
2/5 anonim válasza:
5-10 alkalommal. Változó. A hétvége elég szabad akár napi többhöz is, ha olyan kedvünk van. Meg hétköznap is lehet időt szorítani egy-egy gyors menetre is.
32/N
3/5 anonim válasza:
5 éve együtt: havi szinten 1,de van hogy annyit se
5/5 anonim válasza:
Akerdes sokoldalu..mert otthon az asszonnyal vagy amugy ahol esik... Szoval otthon 24 evi hazassag utan ket hetente 1 x ha szerencse vagyok es eppen az asszony is akrja amugy van hogy 3 hetente egyszer.. Masreszrol en benne vagyok tobbszor is csak ugye az aszony kezd oregedni 54 es mar nem annyira van oda..a dugasert...neha ra borul a spanglira hogy nekem jo legyen es akkor tudja hogy megnyugszok..de azert egy jo dugas az jooban jonne .Amugy meg neha ha az ember egereszik es bejon valami akkor meg kilehet egesziteni egy egy potya puncival is.. dehat amikor az emebr 55 akkor nem annyira kelendo a piacon ha ott a sok fiatal faszika.. Van egy ismeros elvalt asszony neha ott megjelenek mert az tudja hogy ha tele zacsko akkor segit rajtam de semmi erzelmi inkabb haveri kotodes meg megbeszeljuk egymas problemajt mert neki is van egy faszi aki jar hozza kezelni ugyhogy ott is bejon nha ha pont jokor megyek hogy az az asszony eppen bevan gerjedve akkor jol jarunk mind a ketten mertotthon mar unnep ha pinat kapok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!