Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy szenvedélyes csóktól és öleléstől már feláll nektek? Én elég heves beleéléssel tudnám mindezt csinálni ha lenne kivel és csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ha egy lány "megadja a módját" akkor az titeket sem hagy hidegen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 19:20
2/14 anonim válasza:
"Én elég heves beleéléssel tudnám mindezt csinálni ha lenne kivel"
:D :D :D :D :D :D
3/14 anonim válasza:
Én olyan hatással vagyok a barátomra,hogy elég hogy közel legyek hozzá és belesuttogjak a fülébe,ahhoz hogy felálljon neki:)
4/14 anonim válasza:
hehh sz*r lehet ha nincs kivel... részvétem :( se ;)
5/14 anonim válasza:
Még szép, hogy nem hagyna hidegen, bár én is hasonló helyzetben vagyok, úgyhogy nincs is semmi, ami hidegen hagyhatna.
6/14 anonim válasza:
Nekem ezzel sosem volt problémám :) Ismerek egykét trükköt amitől a fiúk úgy felizgulnak mint ahogy a sorompó feláll amikor elmegy a vonat :)
7/14 anonim válasza:
Szia irj privit velem csinálhatnád 16/f :D
8/14 anonim válasza:
ahogy írtad valószínűleg, de változó, hogy melyik fiúnak mitől áll fel és akkor is nem mindig. Van, hogy csak a lány látványától, vagy a gondolatól, de lehet, hogy másnál még a csóktól sem. De az biztos, hogy nem hagy hidegen. Érdekelne az a beleélés =)
Sajnállak, hogy nincs kivel :( Nagyon kevés esélyét látom, hogy velem valaha is ilyen közeli kapcsolatba kerülnél, de barátilag nagyon szívesen elbeszélgetnék veled
9/14 anonim válasza:
19:25ös: míg áll szidod,aztán 5 perc alatt lekonyul?:D
10/14 anonim válasza:
19:26
mocskos vagy :D:D arra értettem hogy egy mozdulat elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!