Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek korai lenne még?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai lenne még?

Figyelt kérdés
15 éves leszek, de mindenki megmondja hogy nem csak testileg, de gondolkodásilag is vagyok már egy 17 éves lány szintjén. Eddig 2 hónapos kapcsolatom volt a max, és akkor sem történt komolyabb az ujjazásnál a párom részéről. de most új barátom van, aki 18 éves, de teljesen normális, aranyos, megértő, kis félénk, ő már nem szűz. gondolkozok rajta, hogy talán vele lefeküdhetnék, de azért mégis csak félek. mennyi időt várjak még?
2011. jún. 28. 18:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
:)) 1 hete vagyok vele együtt, de nem mostanság gondoltam ezt, hanem 1-2 hónap múlva. és amúgy igenis a tanuláson is jár az eszem, sőt mitöbb, jó tanuló vagyok, rendbes barátaim vannak, és volt már hosszú kapcsolatom, és lehet hogy minden korombeli érettebbnek hiszi magát, de mivel az én baráti társaságom 17-18 év körüliek és ők magukkorabelülinek éreznek engem szintén, akkor az biztos így van, és nem csak én gondolom ezt magamról :) na de mindegy, tárgytalan. köszönöm a válaszokat, igazatok van abban hogy várjak még legalább 3 hónap bizalmi időt, és pontosan tudom hogy nem szabad eleget tenni olyan zsarolásoknak. :'DDDD
2011. jún. 29. 20:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!