Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne még?
Figyelt kérdés
15 éves leszek, de mindenki megmondja hogy nem csak testileg, de gondolkodásilag is vagyok már egy 17 éves lány szintjén. Eddig 2 hónapos kapcsolatom volt a max, és akkor sem történt komolyabb az ujjazásnál a párom részéről. de most új barátom van, aki 18 éves, de teljesen normális, aranyos, megértő, kis félénk, ő már nem szűz. gondolkozok rajta, hogy talán vele lefeküdhetnék, de azért mégis csak félek. mennyi időt várjak még?2011. jún. 28. 18:30
2/11 anonim válasza:
az új barátoddal mióta vagytok együtt?
4/11 anonim válasza:
Minimum fél évet várj vele. Addig mehet a petting. Ebben a korban az is bőven elég.
5/11 anonim válasza:
mindenki azt hiszi, hogy saját maga okosabb, mint a korabeliek... meg attól még, hogy egy 17 éves lány szintjén ÉRZED magad, attól még 15 maradsz. még annyi se, ahogy írtad...
6/11 anonim válasza:
3 hónapot várj vele.ha addig kibírja akkor tuti nem csak meg b*szni akar
7/11 anonim válasza:
Az első együttlét nincsen korhoz kötve. Akár egy 15 éves lány is képes lehet az érett szexualitásra. Ha az ujjazást valóban élvezted, akkor ez is egy jele lehet annak, hogy eljött az idő. Végül is mellette szól, hogy a barátodnak már van szexuális tapasztalata, és hogy nagyon türelmes.
De az együttlét nem csak a szexről szól, az egymás iránt érzett kölcsönös szeretet és tisztelet még ennél is fontosabb. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan érzel a barátod iránt, és arra is, hogy pontosan mitől is félsz?
8/11 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy szeret, és nem csak kihasznál, akkor nem korai :) De én azt mondom 2-3 hónap bizalmi időszakot tartsatok. Ha utána is szeretni fog, mehet a menet :)
9/11 anonim válasza:
Még várj vele ha friss a kapcsolat! 15 évesen gondolkozhatsz úgy mint egy 17 éves,de attól nem vagy 17éves!!!!!! És különben is 15 évesen még ne a szex járjon az eszedbe,hanem a tanulás!!!! Szexelni ráérsz pár év múlva is!Ja és jó tanács: Ne bújj ágyba azért vele,ha azt mondja elhagy egy másikért,mert akkor valószínű,hogy csak azt akarja!Remélem hasznát veszed a válaszomnak és a tanácsomnak!
10/11 anonim válasza:
Ha le akarsz vele feküdni hajrá, ha már itt kérdezed akkor úgyis megteszed... -.-"
(bár szerintem 15évesen nem itt kellene hogy járjon az agyad, de egészségedre.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!