Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális amit én csinálok?
Figyelt kérdés
Angliában töltöttem 1 hetet az unokatestvéremnél (én 18 éves csaj vagyok). és hát elég furcsa dolgok történtek ott velem ... egy csajos partival kezdődött minden . elmentem egy ottani barátnőmhöz aki egy eldugott kis tanya szerűségnél tartotta a bulit . olyan 10 ember lehetett azon a bulin . elég vegyes származásúak ( angol, magyar , négerek , francia )... na de ez nem is olyan lényeges . szóval jó volt a buli sokat táncoltunk de a végén mindenkiben volt már pia és ez meg is látszódott rajtunk elkezdtünk vetkőzős pókert játszani ami valljuk be elég jól beindította az embert ... majd tovább ittunk de azért senki nem volt annyira berúgva hogy magán kívül legyen . megnéztünk egy szex filmet és erre mindenki felizgult és üvegeztünk is és nagyon durva szexuális játékokban játszottunk( orális szex , ny@lás , szop@s ,és lány a lánnyal , a fiúk meg élvezték a műsort ( persze én is nagyon )mindenki majd mindenki kivertee magának a f@szát és pohárkákba öntöttük egymás testére öntöttük az anyagot és ez olyan jó volt és olyat játszottunk mi lányok fiuk előtt hogy egymást kielégítettük mi lányok a fiúk meg felvették az egészet. olyan jó volt de mintha a fiúk készültek volna erre az egészre különben honnan volt annyi óvszer náluk. jövő hónapban ujra megyek és újra lessz buli nem tudom újra megismételjem vagy nem.... jó lenne de lehet már nem merném meg újra mert terhes is lehettem volna.......2011. jún. 28. 15:51
1/9 anonim 

válasza:

Ja meg nemi beteg is lehetsz, nem csak terhes! De akkor az óvszert minek is vitték???
2/9 anonim 

válasza:

Te beteg vagy. Meg úgy az egész társaság. Gratulálok ehhez a színvonalhoz, büszke lehetsz magadra.
3/9 anonim 

válasza:

Sztem te egy akkora FAKE vagy -.-
....elmentem egy ottani barátnőmhöz aki egy eldugott kis tanya szerűségnél tartotta a bulit . olyan 10 ember lehetett azon a bulin . elég vegyes származásúak ( angol, magyar , négerek , francia )...
ezt higgyem el?? esetleg a filmekben xDD
szánalmas vagy.
19/F
4/9 anonim 

válasza:

én is szívesen elmennék egy ilyen bulira
6/9 anonim válasza:
"egymást kielégítettük mi lányok a fiúk meg felvették az egészet"
jövőhéten meg rajtad röhög az interneten lógó ismerőseidnek a fele....a másik fele 1 nappal később.......... és akik eddig nem ismertek azok is felismernek az utcán
7/9 A kérdező kommentje:
jöhet bárki heheee
2011. jún. 28. 18:45
8/9 anonim 

válasza:

ki ne hagyj egy ilyen bulit.őszintén mondom neked hülyeség lenne,de te tudod.sztem menj.
9/9 anonim válasza:
Pár hét múlva csináltass egy AIDS tesztet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!