Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajandekkal lephetnem meg baratomat?
Juliusban 23 evet tolt a baratom,s immar 10 honapja vagyunk egyutt,de fogalmam sincs,milyen ajandekkal lephetnem meg...esetleg..vmi romantikus,nem is tudom..segithetnetek nekem ? :)
Szulinapjat a csaladdal unnepli,tehat olyan vmit,amit csaladja elott atadhatok :D
en is vmi ilyesmire gondoltam... :)
kosoznom :) mas valasztas ? :D
Az én ötleteim ezek voltak:
Hobbijával kapcsolatos dolog: gördeszka
Romantikus: Vettem egy üvegkeretet és kinyomtattam képeket rólunk, vegyesen volt benne közös is meg egyedüli, nyomtattam ki hozzá szíveket, kivagdostam és össze vissza (de úgyh ne maradjon rés sehol) Ráragasztgattam a keret hátlapjára majd rá az üveg. A képek lehetnek fekete-fehérek is(én színesen csináltam). Ha a párod annyira nem romantikus akkor szívek nem kellenek bele.
Boxer (bnőm vett egy sima fehéret és ráfestett 1 DC jelet mert a pasijának kedvenc márkája), csoki, tisztálkodással kapcsolatos dolog(deo, arcszesz), parfüm, kulcstartó, ha dohányzik akkor van olyan bolt ahol lehet kapni jópofa hamust meg egyéb cuccokat. Én már vettem ott cannabis-es zippo gyújtot, meg hordozható hamutartót(kulcstartó formában:)) Ha szereti az ékszereket akkor fonhatsz neki karkötőt (arra is van egy csomó minta neten). V vehetsz bőr karkötöt, órát.
Nagyjából ennyi jutott eszembe.
fél szív alakú medál, aminek egyik fele nálad van másik fele meg nála és egymás nevének a kezdőbetűje van belegravírozva, vehetsz mellé egy láncot is neki
szerintem egy közös képetek alapján szépen megrajzolt portré is jó ajándék, én pl magam rajzoltam, mert elég jól megy, de csináltatni is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!