Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedvesemnek lesz a 26. szülinapja, milyen erotikus ajándékkal lephetném meg?
Figyelt kérdés
Az egész estének a szex lenne az alaphangulata. Olyan vmire gondoltam, mint szextársasjáték, vagy esetleg segédeszközök használata, különböző helyeken eldugott kis titkok megfejtése és teljesítése. Valami ami játékos, izgató és erotikus.
Van valami ötletetek, esetleg saját tapasztalat, ami bevált?
Emlékezetesség szeretném tenni neki!
2010. jan. 26. 14:43
2/5 A kérdező kommentje:
Én 23/L
2010. jan. 26. 14:49
3/5 anonim válasza:
Szerepjáték? Nem tudom, hazajön, te meg valami mérges nő vagy és "megbünteted" kibilincseled valahová, aztán hajrá, vagy táncolsz neki valamit, esetleg a törtából magadra raksz valamennyi amikor hazaér te orr fekszel az ágyon és boldog szülinapot:D
4/5 anonim válasza:
Hívd meg egy barátnődet a bulira. Tuti emlékezetes lesz.. ;-)
5/5 anonim válasza:
Vegyél ehető bugyit. :D
A párodnak biztos tetszeni fog, hogy ő eheti le rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!