Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyes férfiak miért csodálkozn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért csodálkoznak, hogy nincs barátnőjük?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy poénból irogatnak-e ilyeneket, de tényleg nem hiszem el, hogy ennyire nyomorultak legyenek az ideirogatók.

Gyakran olvasom, hogy a nőknek csak a pénz meg a kinézet számit, ezért nem találnak barátnőt.

Aztán valaki feltesz egy kérdést, hogy Milyen az alakom? természetesen kitakart arccal és nagyon rossz minőségű képpel, és egyből irogatnak neki, hogy dugnálak, meg gyönyörű vagy még ennél is szánalmasabb dolgokat.. példa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..

Az utolsó néhány választ olvassátok.Ez most komoly? Létezik, hogy egyesek tényleg azt hiszik ez tetszik a lányoknak?És akkor ki az,aki külsőségek alapján választ magának párt? Egyszerűen nem értem.

Hol vannak a NORMÁLIS férfiak?

2011. jún. 28. 15:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Oh, az csak az internet csodalatos hozadeka, vagy mellekhatasa, hogy arctalanul barmit le mernek irni egyes emberek, barmilyen oldalon! Szerintem akik ilyeneket irnak egy ilyen kerdesre, egyszeruen csak remenykednek, hogy hatha megis bejon ez a kerdezenol, es talan osszejon nekik egy ilyen "konnyen jott"-numera... ha meg nem, akkor nem, ugysem derul ki, hogy kik irtak ezeket a valaszokat, ugyhogy nincs vesztenivalojuk!

Az eletben meg az a fontos, hogy mindenki olyan part talaljon maganak, aki szamara kelloen normalis (vagy eppen kelloen orult... izles dolga:D)!

25/F

2011. jún. 28. 20:39
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hol vannak a NORMÁLIS férfiak?

Ez ido fuggvenye is.

A kérdés kiírásának időpontjaban, azaz 15:38-kor peldaul munkaban. Egy normalis ferfinak penzt kell keresnie. :)

A kerdesben belinkelt "Nagyon gáz az alakom?" hozzaszolasaival nem kell foglalkozni. A kerdesben is benne volt hogy "(FIÚK)". Azaz nem a ferfiaknak lett cimezve :)

2011. jún. 28. 22:37
 23/24 .Daniel. ***** válasza:

Dehogy ellentétek, pont hogy erősítik egymást :) Ott kell kezdenünk hogy mitől lesz valaki alfahím? Ez sok mindentől függ de ha azt vettük hogy régen a törzsek vezetői alfahímek voltak akkor ők nem cigiztek és nem voltak nagy pofájúak sem. A mai világban a tiniknél tudjuk kik az alfahímek de nézzétek meg ezekből többnyire kik lesznek? A lecsúszott mindenkivel agresszív alkeszek :)

Nem szeretnék itt kiselőadást tartani arról hogyan lehet valaki alfahím(mert annak senki sem születik) és hogyan lehet összemosni a fent említett dolgokat. Kedves egyik válaszoló neked is igazat adok mivel ha az utcap*csákat nézzük azoknak az olyan fiúk is kellenek. De egy csinos(nem ribanc) és intelligens csajt ők sose fognak megkapni nekem pedig ez a célom:) És az értelmesebb nőket nem fogja meg a cigizés és füvezés meg a nem suliba járás. :) De hogy valami konkrétat is említsek. Képzelj el egy mai utca-tini srácot. Na ő a fenti keménylegény kedvesség blabla nélkül. Aztán képzeld el mondjuk Obama-t:) Ő alfahím és lemerem fogadni hogy nagyon kedves is. Szóval ez az alfa vagyok és kedves a gyakorlatban is létezik.

2011. jún. 29. 10:19
 24/24 A kérdező kommentje:
Jó érzés 1-2 értelmes választ is olvasni.:)
2011. jún. 29. 13:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!