Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért csodálkoznak, hogy nincs barátnőjük?
Nem tudom, hogy poénból irogatnak-e ilyeneket, de tényleg nem hiszem el, hogy ennyire nyomorultak legyenek az ideirogatók.
Gyakran olvasom, hogy a nőknek csak a pénz meg a kinézet számit, ezért nem találnak barátnőt.
Aztán valaki feltesz egy kérdést, hogy Milyen az alakom? természetesen kitakart arccal és nagyon rossz minőségű képpel, és egyből irogatnak neki, hogy dugnálak, meg gyönyörű vagy még ennél is szánalmasabb dolgokat.. példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..
Az utolsó néhány választ olvassátok.Ez most komoly? Létezik, hogy egyesek tényleg azt hiszik ez tetszik a lányoknak?És akkor ki az,aki külsőségek alapján választ magának párt? Egyszerűen nem értem.
Hol vannak a NORMÁLIS férfiak?
Igen, ebben van valami:
férfiaggyal: értelmes, okos férfi
női aggyal: superman
Szerintem:
Férfi aggyal: Menő, csókkirály, független, alfahim, haveri körben ő a középpont.
Női aggyal(legalábbis az enyémmel): megértő, okos, humoros, udvarias, hűséges, kedves, és szeret engem.Ennyi.
Szerintem is a normális férfinak a legnehezebb párt találni.
Ott kezdődik a dolog, hogy a normális férfi nem áll össze akárkivel. a nőnek is normálisnak kell lennie, sőt értelmesnek is. A normális férfi kellő alapok és megtörtént dolgok után mondja rá a normális nőre, hogy ő a párom.
Igazság szerint normális férfinek tartom magam mégis nehéz párt találni, holott nő lehetne rengeteg. De barátnő akiben megbízol és feltétlenül szerethető, az ritkaság és hatalmas kincs. F/20
igazad van abban, hogy bizony eléggé szánalmasan tudják egyesek kifejezni a véleményüket. viszont az, hogy szerinted a férfiak szerint milyen a normális pali az hülyeség! a normálisra én és szerintem a nagy többség is úgy vélekedik mint te, esetleg még ki-ki hozzátenne valamit.
de azzal hogy minden nő ilyet akar azzal tudnék vitázni napestig. nekem mindig is a normális lányok tetszettek és általában náluk is próbálkoztam, de aztán nekik sem normális barátjuk lett hanem "Menő, csókkirály, független, alfahim, haveri körben ő a középpont." akik többnyire ki is használták őket. a nők normális pasit szeretnének de "alfahímet" akarnak.
Szerintem nem csak a dugnálak, mint a lopott biciklit szöveg a szánalmas..Hanem például a "szép vagy.bárcsak az én barátnőm lennél!"
Ne haragudjon meg a jó Isten, de könönyörgöm, egy elmosodott, homályos képből hogy tudja megállapitani, hogy gyönyörű?És ennyi elég lenne neki ahoz, hogy a barátnője lehessen..atyavilág..
"Szerintem:
Férfi aggyal: Menő, csókkirály, független, alfahim, haveri körben ő a középpont.
Női aggyal(legalábbis az enyémmel): megértő, okos, humoros, udvarias, hűséges, kedves, és szeret engem.Ennyi."
Nem cserélted fel? :P Úgy vettem észre hogy a lányok jelentős részének inkább az kell amit a "Férfi aggyal" után soroltál fel, és azoknak a fiúknak nem szokott általában szerencséje lenni akiknél a második pontban felsorolt tulajdonságok dominánsak. (tapasztalatra alapoztam, nem csak úgy beszélek ki a fejemből)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!