Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek? Volt már bárkinek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Volt már bárkinek?

Figyelt kérdés

Barnas, fodros kisajkakat érdemes műtetni?

Látni sokat, h ez nem épp preferált típusa a női nemi szervnek, és hát ez senkinek nem esik jól, ha valami olyan hibája van, amin nem tud változtatni, max. műtéti úton?

Őszinte válaszokat kérek, legyen az pozití, negatív.

Köszi!

2011. jún. 28. 10:19
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Kisebb koromban(8-10 évesen) nem értettem még, hogy miért másabb az enyém mint a többieké és meg is ijedtem, hogy velem van a baj. Persze később rájöttem, hogy ez így normális. A volt barátomnak és a jelenleginek sincs vele semmi problémája. Esztétikailag elfogadtam, nem műtetném meg, de a bugyi sajnos sokszor okoz problémát:S(gyakran kidörzsölődik vagy becsípődik)
2011. júl. 1. 21:22
 22/25 anonim ***** válasza:
szerintem keress rá itt gyik-en és olvasd végig a hasonló kérdésekre érkezett válaszokat...nem olvastam el az eddigi válaszokat,de gondolom nem vagy valami idős...semmi gond nincs veled,úgy vagy jó,ahogy vagy...az aktuális barátaid nagyon fogják szeretni veled együtt...téged is zavar és gátlásokat okoz,ugyanúgy mint annak a rengeteg nőnek aki ilyennel rendelkezik,még akkor is ha tudják h a párjuk úgy szereti ahogy vannak...úgyh nyugi..nem eszik azt olyan forrón...
2011. júl. 1. 21:39
 23/25 A kérdező kommentje:

Húha, köszönöm a vűlaszokat!

Nincs panasz, csak esztétikailag is zavar. Talán ki sem találom ezt, ha nem olvasom neten, szóval nem tudom, h a boldogságom múlik e rajta, vagy csak a megfeleni vágyás, vagy az attól való félelem/tartás, h úgymondjam megszólják.

Bár vhol meg vana véleményem, aki ilyenek alapján ítél, de ez senkinek sem esik jól, mindettől független.

Szóval nem is tudom mi a helyes. egyszer így, máskor máshogy gondolom.

De köszi mindenki véleményét!

2011. júl. 1. 21:44
 24/25 A kérdező kommentje:
esztétikailag- is nélkül :)
2011. júl. 1. 21:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem érdemes kés alá feküdni ,mert amúgy is kontár az összes orvos!

Látom többen is írták itt ,hogy nem vagy egyedül ilyen nemi szervvel.Én személy szerint még ilyennel nem találkoztam vagy csak nem tudok róla! :)

Hol találok ilyen lányt hogy kipróbálhassam? :)

2011. júl. 2. 00:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!