Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Volt már bárkinek?
Barnas, fodros kisajkakat érdemes műtetni?
Látni sokat, h ez nem épp preferált típusa a női nemi szervnek, és hát ez senkinek nem esik jól, ha valami olyan hibája van, amin nem tud változtatni, max. műtéti úton?
Őszinte válaszokat kérek, legyen az pozití, negatív.
Köszi!
Ha téged annyira zavar, akkor műttesd meg. Egyébként teljes hülyeség. A férfiak többségének az ilyen dolog inkább tetszik, mint zavarja.
F28
Nekemis ilyen van, sőt a nagyajkak szinte teljesen laposak, szóval szinte csak a kisajkak látszanak és nekem is barna,sőt a széle sötétbarna.Nekem se tetszik,de a nemi életemben nem okozott kárt.A jelenlegi barátom is és az elötte levő is oda van érte.
26/l
Köszi!
Nekem mondjuk a nagyajak nem lapos, húsosabb, így csak egy fél centi hogy kilóg. De ettől független nem szeretem. Se a színét, sem az h fodros, húsos.
Fehérneműben sem, szóval gondolkozom a műtéten, csak hát megéri vajon.
De köszi a két véleményt!
Szia!
Semmi képpen nem javaslom a műtétet, már csak azért is nem, mert szép puncid lehet. Legalábbis nekem a Te típusod jön be.
Szívesen lebeszélnélek a műtétről, szeretnélek meggyőzni, hogy nem kell és nem szabad műttetni. Kérlek írj privátot.
igen, félreérthető. De lehet arra gondol, h ami ott van, jelen esetben a kisajkak, azok nem véletlen vannak ott, bennük is vannak idegvégződések, illetve olvastam egy felvilágosító könyvben is, h a kisajkak az aktus során közvetítik az ingereket a csikló felé(mechanikusan:)
Ettől független sem vagyok elégedett, ezért is írtam.
Én azért jól meggondolnám a műtétet. Hallottam már, hogy mellműtét után a nő nem érezte a mellbimbóit rendesen. Persze ez két külön dolog, de azért az ajkak elég fontosak...
Ha a műtét mellett döntesz feltétlenül kérdezz rá az esetleges következményekre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!