Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy éjszakánkén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy éjszakánként "elsülök" néha, de ez teljesen rendszertelenül?

Figyelt kérdés

Nem szoktam maszatolni, de előfordult már velem régebb. Azelőtt is voltak ilyen elsülések évekig. Aztán maszatoltam párat, de így tök véletlenül, egyszerűen megkívántam. Aztán leálltam vele és most olyan fura érzés. Ezek az éjszakai elsülések normális, ha rendszertelenül vannak? Pl most kettő volt két egymás követő éjszakán. És az első nagyon bosszantó volt, mert felébredtem, pedig nehezen aludok el.

Am lehetséges, hogy beindítottam valami a maszatolással, ami azelőtt nem indult be és most nehezebb leállítani?

2011. jún. 28. 08:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
amúgy én sem szoktam kiverni és mégsem történik velem semmi sem éjszaka . hmm érdekes.
2011. jún. 28. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
9%
FAKE
2011. jún. 28. 17:46
 13/18 anonim válasza:
Szerintem maszturbálj többet és akkor talán elmegy a kedve az éjszakai váratlan elsüléstől!
2011. jún. 30. 01:48
 14/18 anonim ***** válasza:

A hormonjaid működésétől függ :) Valószínű, hogy a "maszatolással" beindítottad a hormonjaidat...

Így ha nem maszturbálsz, akkor jóval nagyobb esély van rá, hogy megtörténik az éjjeli magömlés- ahogy már feljebb leírták, ez a fiziolóiás.

De van egy meghökkentő sztorim is ezzel kapcsolatban, ami megmutatja, hogy eléggé kiszámíthatatlan a dolog. Az alap felállás, hogy a barátomnak nincs nagy "étvágya", ha együtt tölthetünk egy egész hetet, akkor is max kétnaponta van kedve szeretkezni. Mikor nem jártunk, saját bevallása szerint akkor se maszturbált heti 2-3nál többször. Egyszerűen Ő ilyen, nem kívánja többször a szexet, velem is jobban szeret mindenféle programot csinálni, és nem borul ki, ha napokig nincs alkalmunk szeretkezni. Már jó fél éve maszturbálni egyáltalán nem szokott, mert "elégszer" van alkalmunk együtt lenni egy héten- éjszakai magömlése pedig 5-6 éve nem volt.

Eleve az az egyik furcsaság nála, hogy néha rám mászik álmában (úgy, hogy arra a részre egyáltalán nem emlékszik, ami azalatt történik, míg alszik, csak ébredés után). Ez általában olyankor van, ha nem szexeltünk aznap, de előfordult már olyankor is (mondjuk az össz esetek 30%-ában), hogy olyankor csinálta, mikor előtte szeretkeztünk... Én általában felébredek rá, és mivel vevő vagyok az ötletre (pláne ha az aznapi szex "kimaradt"), így "beszállok" és persze felébred, de egyszer már előfordult, hogy mindketten azt hittük, csak álmodtuk, és reggel derült ki, hogy nem csak álmodtuk a dolgot... Még szerencse, hogy gyógyszert szedek, így nincs gond belőle, ha éjjel nekem esik, és nincs gumi...

Aztán a legmeglepőbb az volt, mikor 3 éve voltunk együtt, este szeretkeztünk, majd arra ébredtem éjjel, hogy a barátom kirohant WC-re. Reggel vallotta csak be, hogy azt történt, hogy elsült álmában, és nem akarta, hogy nagyon olyan legyen az ágyneműm, ezért rohant ki... Szóval nem tudom, mi történik néha vele, miért álmodik ilyeneket, és azóta se értjük, miért lehetett az, hogy kb 5 éve nem volt éjszakai magömlése, rendszeres szexuális életet élünk, ami tökéletesen kielégíti a vágyait, és mégis megtörtént ez a dolog...

Szóval nem valószínű, hogy Nálad le fog állni, ha nem maszturbálsz rendszeresen.

20/L (22/F)

2011. jún. 30. 02:03
 15/18 anonim ***** válasza:
verd többet, öcsém:__D
2011. jún. 30. 08:06
 16/18 A kérdező kommentje:

És ha soha többet nem maszturbálok?

Eddig se tettem sokat. És az utolsó is hetekkel ezelőtt volt

2011. jún. 30. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:
akkor ismét megfog történni az ami a problémád.
2011. jún. 30. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
fejd le magad, tesó:-D
2011. júl. 1. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!