Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy éjszakánkén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy éjszakánként "elsülök" néha, de ez teljesen rendszertelenül?

Figyelt kérdés

Nem szoktam maszatolni, de előfordult már velem régebb. Azelőtt is voltak ilyen elsülések évekig. Aztán maszatoltam párat, de így tök véletlenül, egyszerűen megkívántam. Aztán leálltam vele és most olyan fura érzés. Ezek az éjszakai elsülések normális, ha rendszertelenül vannak? Pl most kettő volt két egymás követő éjszakán. És az első nagyon bosszantó volt, mert felébredtem, pedig nehezen aludok el.

Am lehetséges, hogy beindítottam valami a maszatolással, ami azelőtt nem indult be és most nehezebb leállítani?

2011. jún. 28. 08:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Istenkém,majd ha megnősülsz,és lesz rendszeres nemi életed,akkor nem lesz már ez,de amíg ritkán dugsz,addig bizony előfordul,hogy túltelik a raktár,azt a fölösleget kilöki magából. :-)
2011. jún. 28. 08:40
 2/18 A kérdező kommentje:
Soha nem dugtam még és sztem sosem fogok megnősülni. Nem az a fajta vagyok, akit szeretnek a lányok. Ezért lenne fontos, hogy le tudjak nyugodni és egyáltalán el tudjak aludni. Meg egy csomó gatyit szétlőttem már így, most mehet ez is a szennyesbe.
2011. jún. 28. 08:45
 3/18 anonim ***** válasza:
Azt "maszturbálás"-nak hívják, és csináld akkor többet, ha nem akarsz ilyen problémát...
2011. jún. 28. 08:48
 4/18 anonim ***** válasza:
elsülök b+ ez annyira kiégető szó hogy hihetetlen -.-
2011. jún. 28. 08:49
 5/18 anonim ***** válasza:
"maszatolni" :DD Hát ezen behaltam! :DD
2011. jún. 28. 09:14
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem foglalkoznátok inkább a problémámmal?
2011. jún. 28. 09:16
 7/18 anonim válasza:
Azért sülsz el éjszakánként, mert nem maszatolsz eleget, ezért tele van a raktárod, és ha nem üríted, akkor megnő benne a nyomás az újabb cucctól, és kijön valamennyi cucc, hogy ne legyen tele a raktár. Másszóval nyugodtan maszatolj, jót tesz neked
2011. jún. 28. 09:28
 8/18 Pj0tr ***** válasza:

Először is: Ó te jó ég.

Másodszor: Hány éves vagy??

Amúgy pedig fiziológiai okai vannak. Nem azért ürül mert tele a raktár, hanem a spermiumok folyamatosan termelődnek a herékben, azonban van szavatossági idejük és ugye evolúciós okok miatt nem lenne túl jó dolog, ha valaki 2-3 hónapig nem csinálja akkor vaktöltényekkel lövöldözzön az első pár alkalommal. Egész egyszerűen a szervezet kiüríti, mert van benne romlott áru :)

És legvégül nőj fel... A korodra vonatkozó kérdés pedig komoly, mert ha már 12-14 vagy és így beszélsz a témáról akkor szerintem fordulj egy szülőhöz vagy valaki idősebb tapasztalt emberhez - akiben megbízol - és beszélgess ezekről a dolgokról, ha már magadtól nem jöttél rá.

2011. jún. 28. 09:38
 9/18 A kérdező kommentje:
Jó, kapaszkodjatok. HÚÚÚÚÚSZ ÉVES VAGYOK!!!!44
2011. jún. 28. 09:47
 10/18 anonim ***** válasza:
:D
2011. jún. 28. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!