Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy éjszakánként "elsülök" néha, de ez teljesen rendszertelenül?
Nem szoktam maszatolni, de előfordult már velem régebb. Azelőtt is voltak ilyen elsülések évekig. Aztán maszatoltam párat, de így tök véletlenül, egyszerűen megkívántam. Aztán leálltam vele és most olyan fura érzés. Ezek az éjszakai elsülések normális, ha rendszertelenül vannak? Pl most kettő volt két egymás követő éjszakán. És az első nagyon bosszantó volt, mert felébredtem, pedig nehezen aludok el.
Am lehetséges, hogy beindítottam valami a maszatolással, ami azelőtt nem indult be és most nehezebb leállítani?
Először is: Ó te jó ég.
Másodszor: Hány éves vagy??
Amúgy pedig fiziológiai okai vannak. Nem azért ürül mert tele a raktár, hanem a spermiumok folyamatosan termelődnek a herékben, azonban van szavatossági idejük és ugye evolúciós okok miatt nem lenne túl jó dolog, ha valaki 2-3 hónapig nem csinálja akkor vaktöltényekkel lövöldözzön az első pár alkalommal. Egész egyszerűen a szervezet kiüríti, mert van benne romlott áru :)
És legvégül nőj fel... A korodra vonatkozó kérdés pedig komoly, mert ha már 12-14 vagy és így beszélsz a témáról akkor szerintem fordulj egy szülőhöz vagy valaki idősebb tapasztalt emberhez - akiben megbízol - és beszélgess ezekről a dolgokról, ha már magadtól nem jöttél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!