Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Átlagosan mennyibe kerül egy ku.va?
Csak azért kérdezem mert sose tudtam elképzenli hogy mennyi pénzt képesek kiadni egyes emberek egy-egy ilyenért...
2011. jún. 28. 00:26
1/7 anonim válasza:
Hát ha egy jot akarsz dugeszolni akkor kicsit tobbe mint gondolnád de ha megelékszel egy rusnya lucsk.os p.icsáju szépséggel akkor olcsobb :-)
2/7 A kérdező kommentje:
és pontosabban mennyi? pl a jobbik
2011. jún. 28. 00:29
3/7 anonim válasza:
hát szerintem ne kur.vázz, elso voltam :)
Jobb egy barátno, sokkal jobb hidd el !
4/7 A kérdező kommentje:
nem is szándékoztam egy percig se. csak kíváncsi voltam . egyébként van barátnőm, és használom is :D
2011. jún. 28. 00:35
5/7 anonim válasza:
Retkespunciú lozyó: 3-6000 ft.
Igényes lotyó: 15-23000 ft.
Luxuslotyó: 1000 euró/óra.
Nem tapasztalat, csak itt olvastam GYK-n nemrég :)
6/7 A kérdező kommentje:
Az szép!
és azok az útszéliek melyik csoportba sorolhatók?
és hány kalandjuk van kb egy nap alatt??
2011. jún. 28. 00:48
7/7 anonim válasza:
Én egyszer voltam egy lánynál (igényes, lakáson). Olyan 6-8 ezer a félóra, 10-15 az óra. Erre jöhetnek még extrák (anal, nfvsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!