Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Labellos kupakkal izgatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Labellos kupakkal izgatom magam (lent). Tágulhatok?

Figyelt kérdés
Azt szoktam felnyomni magamnak (még szűz vagyok) és amikor már teljesen benn van (addig nyomom amíg csak az ujjamal úgy befér, hogy még bírom fogni a kupakot is) még oldalra körkörösen is izomból nyomom kifelé. ettől tágulhatok?
2011. jún. 27. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Hát..inkább szexeljünk. Dobj egy levelet:)
2011. jún. 27. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Jaaa, ha nagy leszel simán megfordul benned egy kamion
2011. jún. 27. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem,de vigyázz nehogy egyszer benned maradjon,mert aztán ha nem tudod kivenni mehetsz a nőgyógyászhoz hogy kipiszkálja belőled. Amúgy ha már csak arra gondolsz mekkora egy f*sz és összehasonlítod a Labellos kupakkal..hát nem is tudom,van különbség:)
2011. jún. 28. 00:05
 4/7 Solarian ***** válasza:
100%
Ez édi :D
2011. jún. 28. 00:18
 5/7 anonim ***** válasza:

hát én nem értem miért akarsz tágulni :) de nem hiszem hogy használna amúgy a kupak,de ha jól esik akkor csináld,csak tényleg vigyázz,hogy nehogy benned maradjon,mert az marha ciki :D

ja,és remélem lefertőtleníted használat előtt,mert ha viszed magaddal,és előveszed buszos vonatos stb-s kézzel,akkor utána ha másra használod lehet elkapsz vmi szemetet :)

2011. jún. 28. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem fogsz tőle tágulni, viszont fertőzést összeszedhetsz és meg is sértheted magad. Arról nem is beszélve, hogy fenntmaradhat.
2011. jún. 28. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Na irj e-mailt és meg beszélem veled részletesebben.
2011. jún. 28. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!