Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy szeretném ha borotválná? F részletek lenn
en 20as vagyok es ő néhány évvel idősebb nő.
Mivel nem volt meg tartos kapcsolatom es tartos szexualis eletem, ezert gyakorlatilag nulla vagyok az agyban.imadom az elojatekot,vegignyalni a testet, de ha mar a farkamat is akarja akkor sajnos 2perc alatt keszvagyok.sajnos ezert megöl engem a frusztracio,mert nekem a szex rola szol es a celom hogy neki a legtobbet nyujtsam es ezt sajnos nem kapja meg.a masodik kor altalaban jobb de sztem meg az sem volt tobb 10 perc nel es akkor nagyon sokat mondtam.
Sztem szeret engem de nemtudom hogy mi lesz igy mert engem nagyon frusztral es sokszor azt erzem hogy a szex inkabb tehernek keszul szamomra mintsem elvezetnek.
Szivesen kinyalnam neki.azt legalabb tudnam naphosszat csinalni de sajnos szoros neki es nem dzsungel de eppen annyi hogy engem elegge zavarjon.en szeretem ot,imadom minden porcikajat de a szor zavar.sokszor eldontotem hogy ugyis kinyalom de nem megy.kr.vra zavar a szor.
Hogy mondjam meg neki hogy borotvalja le?nem akarom hogy ő erezze magat rosszul.igazabol nekem kellene.
Egyszerűen elmondhatod neki olyan normálisan ahogy leírtad:) Hogy te szívesen csinálnád de sokkal jobban tetszene neked ha le lenne borotválva teljesen. Adj tippeket neki hogy hogyan izgatna, az ilyesmit szeretik megfogadni a lányok.
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!